Концерт класичної музики на воді

Концерт класичної музики на воді

29 липня у Вінниці відбудеться ексклюзивний концерт класичної музики на воді, де на свіжому повітрі виступить київський струнний квартет Ars Longa. 

Організатор цікавого музчиного заходу на воді: S!VAK. Concert agency.
Ви тільки уявіть, під звуки літньої класики можна пити освіжаючі напої та насолоджуватися заходом сонця. 

Квартет Ars Longa - це струнний квартет з випускників Вінницького училища культури і мистецтв. 
Склад квартету:
 - Катерина Колісник (скрипка)
 - Інеса Коренчук (скрипка)
 - Наталія Гречун (альт)
 - Руслан Мельник (контрабас).
Вони грають усе, починаючи з творів найвідомішого композитора-класика Моцарта, його Церковних Сонат, Маленької Нічної Серенади та інших творів, закінчуючи відомими і пізнаваними, мабуть, кожному, навіть не пов’язаному з музикою, слухачеві творами, як от танго «Аромат жінки» К. Гарделя.

«Для нас це дуже незвично, але водночас дуже цікаво. Ми очікуємо, перш за все, на хорошу публіку та гарну погоду, на те, що ця подія стане дійсно атмосферною і на те, що музикою ми її гармонійно доповнимо», - ділиться очікуваннями від концерту перша скрипка квартету Катя Колісник.

Кількість квитків обмежена, всього - 60 шт.
Вартість - 250 грн. 
Замовити можна за телефоном: (093) 631-15-76

  !!!Увага. Додатковий концерт!
Оскільки місця на перший концерт всі розійшлись, організатори вирішили в той же день зробити ДРУГИЙ КОНЦЕРТ в трохи інший час - о 17:00 .
Ми самовпевнено думаємо;), що такий ажіотажний потит тому, що в кожний квиток входить безкоштовний купон на БУДЬ-ЯКИЙ прохолоджувальний напій (Мохіто, Натуральний лимонад, Крафтовий квас) або БУДЬ-ЯКУ каву на борту теплоходу від ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ - українська кав'ярня в самому серці Вінниці.

Початок концертів: о 17:00 та о 19:00
Партнер заходу - кав'ярня ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення