Концерт "VIP Тернопіль". Comedy шоу

Концерт "VIP Тернопіль". Comedy шоу

Всі анонси від: Ресторан Mont Blanc

Неодноразові переможці шоу «Розсміши коміка» та призери «Ліги сміху, одна з найкращих гумористичних команд України» - V.I.P. Тернопіль у рамках благодійного туру Україною на підтримку ЗСУ приїде до Вінниці 5 липня з новою концертною програмою “Glory to Ukraine”.

На вас чекає незабутня зустріч з улюбленими героями скетчкому «Країна У» та сіткому «Одного разу під Полтавою», серіалу «Готель Галіція» і чимало екслюзивчиків.

Під час кожного їхнього виступу амплітуда жартів і дотепів зашкалює, а зал вибухає оваціями й хвилями вірусного сміху, який неможливо стримати чи зупинити.

Чого варті лише комічні історії про політиків, смішні сцени про взаємини Таньки та Володьки, а також про справжній український дзен: смерть Путлера, ганебну втечу русні з нашої землі й червону площу в вогні?!.

Друзі, готові разом із V.I.P. Тернопіль посміятись досхочу, підняти настрій і долучитись до збору коштів на підтримку ЗСУ?

Зустрічайте Таньку, Володьку і весь акторський склад улюбленої гумористичної команди у Вашому місті! Вони стовідсотково вміють підняти настрій навіть тоді, коли буває зовсім не до сміху…

Від початку повномасштабного вторгнення V.I.P.Тернопіль працює не лише на культурному, а й волонтерському фронті. За допомогою зборів у соціальних мережах, благодійних концертів, аукціонів і розіграшів гумористам вдалось зібрати для потреб ЗСУ понад 21 мільйон гривень. За ці кошти вони купили позашляховики, бронежилети, тепловізори, дрони, амуніцію та інше.

Здійснюючи свою культурну й волонтерську місію, благодійними концертами й доброчинними ініціативами команда має намір і надалі допомагати закривати першочергові запити від військових на передовій, аби разом наближувати нашу спільну перемогу.

Замовляйте квитки на концерт V.I.P. Тернопіль “Glory to Ukraine” у Вашому місті вже зараз!

Задонатимо разом на потреби ЗСУ!


Вартість: від 390 грн
Дві години сміху та прекрасний настій на довгий час -гарантовано!!!
 
Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення