Купальний тур  в Закарпаття

Купальний тур в Закарпаття

Всі анонси від: Укрвінінтур

Маршрут туру: Винница-Мукачево - Берегово - дегустация вин - Перечин - Лумшори - Винница

День 1. 03 липня 
21.30 – Збір на майдані Незалежності. 22.00 – виїзд з Вінниці!

День 2. 04 липня
Прибуття до Мукачево. Екскурсія найромантичнішим  замком Закарпаття - замком «Паланок» (Вартість екскурсії - 15 грн.). Це зразок середньовічної фортифікаційної архітектури, в якому поєднані різні стилі. Мукачівський замок розташований на горі вулканічного походження висотою 68 м і займає площу біля 14 тис. кв. м. Замок складається з трьох частин і розміщений на трьох терасах.
Переїзд у  Берегово - місто, яке розкинулося на берегах невеликої річки Верке, біля підніжжя гір, схили яких засаджені виноградниками, він відомий давніми традиціями вирощування винограду та виробництва вина. Готичний костел 15 століття, розташований в самому центрі містечка, ресторан "Золота пава", чудові винні підвали, колишній палац у стилі необароко на центральній площі, Графський двір (1629р.) - Ці Берегівські «дрібниці» не залишать вас байдужими. Також на території курорту знаходиться безліч джерел і басейнів з термальними водами, купання в яких можливо як влітку, так і взимку. Відвідання термальних купалень (температура води +390С) (100 грн.). Дегустація Закарпатських вин у «Старому підвалі» (50грн.).  Поселення у готель. Ночівля.

День третій. 05 липня
Сніданок. Переїзд у село Тур’я Ремета Перечинського району, де знаходиться історична визначна пам’ятка XIX століття — єдиний в Європі пам’ятник листоноші. Скульптурна фігура виготовлена і встановлена вдячними земляками, які високо оцінили життєвий подвиг листоноші Теодора Фекете, у далекому минулому.

Екскурсія до водоспадів Соловей (бурхливий перебіг річки Туріци, яка розбивається об циклопічні кам'яні валуни, висота падіння води – 6 метрів.) і Червоний Партизан (могутні сріблясті потоки падають з андезитових скель створюють пінистий водоверть, що затискує кам'яними брилами.). Шумлять, гуркотять водоспади, райдужні бризки розбиваються об камінь...

Відпочинок у Лумшорах, у першу чергу, відомий завдяки дивній на перший погляд процедурі -  тут вас посадять у величезний мідний чан (1000-літрову ємність) і будуть варити на повільному вогні. Не лякайтеся - це не пекло. Навпаки, Лумшори - райський карпатський куточок. А в чані знаходиться мінеральна сірководнева вода, яку підігрівають за допомогою дров. Купання в чані приносить оздоровлення опорно-рухового апарата.  У чан поміщається п’ять-шість людей. Година купання в чані  коштує 600 грн.(на групу людей) В оригінальному ресторані-колибі  можна скуштувати страви закарпатської кухні. Пропонуємо справжню французьку вечерю (65 грн.)

 Виїзд до Вінниці. 06 липня
05.00 – Орієнтовне повернення у Вінницю.

Вартість туру:  900 грн
У вартість входить:                                                  
• проживання у готелі в 2-х, 3-х місних номерах з вигодами; 
• сніданок;
• оглядові екскурсії;
• транспортне обслуговування; 
• страхівка.
 У вартість не входить: 
 •  вхідні квитки до замків,  музеїв
 • особисті витрати

Організатор туру: Туристичний оператор Укрвінінтур
Адреса: м. Вінниця, вул. Соборна 54, офіс 5
Контактний тел: 67-10-11, 57-93-76,
E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення