Квартет «Сonfusion», Грузія

Квартет «Сonfusion», Грузія

Спектакль 24/1 квартет «Сonfusion», (Грузія) у Вінниці презентуватиметься 24 вересня у рамках вінницького джазового фестивалю.
Початок о 16:00.
Fusion Corporation (Грузія).
Жанр: джаз-ф’южн

У 2007-2010 роках в Тбілісі було засновано джаз колектив «Confusion». Колектив грав музику напрямку «джаз-ф'южн». У 2009 році вони записали альбом «Confusion», який користувався великим попитом серед грузинських слухачів. З 2014 року група змінила склад і стала називатись «Fusion Corporation». Вони закінчують роботу над новим альбом «Jazz fusion».

На сьогоднішній день «Fusion Corporation» є джазовим колективом муніципалітету міста Руставі (Грузія). Вони постійно співпрацюють з колективами різних музичних напрямків. Бенд з успіхом бере участь в різних регіональних і локальних фестивалях: Сaucas jazz, Black sea jazz, Tbilisi jazz festival.На вінницькому фестивалі «Fusion Corporation» виступить зі спеціально створеною програмою у складі: Звіад Тінікашвілі (гітара), Леван Русіа (бас-гітара), Зура (Зуза) Астамадзе (гітара) та 15-ти річним вундеркіндом-ударником Гіоргі Капанадзе, котрий вже виступав з такими музикантами як Маркус Мілер та DJ logic. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення