Розваги у квест кімнаті "Ізоляція"

Розваги у квест кімнаті "Ізоляція"

Квест-проект «Ізоляція» – це творче об'єднання, яке займається організацією дозвілля людей. Всі кімнати містять індивідуальні декорації і максимально наближені до їх назви. Кожна квест кімната у Вінницi надзвичайна за своїм стилем, а загадки в цих локаціях унікальні та не повторюються між собою.

Ви можете обрати будь-який квест до смаку: 
 - Екзамен
 - Ігри розуму
 - Гра престолів
 - Таємниця номера 1408
 - Лікарня ім. Ющенка
 - Навіжений вчений
 - Аліса в задзеркаллі

Quest-room — нове слово у сфері розваг. Не дивлячись на те, що багато хто жодного разу не чув про цей вид дозвілля, квест кімнати з кожним днем стають все більш популярними. Уже сьогодні ви можете відвідати квест кімнату у Вінниці і приєднатись до армію фанатів, яка швидко розростається.

Наш сайт: izolyatsiya.com.ua/vinnica
Телефони для довідок: 096 503 05 16
Наша адреса: м. Вiнниця, вул. Констянтина Василенка 16


 

Види ескейп-румів

Суть квест-руму дуже проста: команду із декількох людей поміщають у замкнену локацію, і гравці повинні докласти всіх зусиль, щоб вийти з кімнати за 60 хвилин.

Незважаючи на один й той самий принцип, квест-руми дуже різноманітні. Цьому сприяє багато факторів.

Одним з визначальних факторів є тематика вест кімнати. З тем відвідувачі квест-румів більш за все полюбляють ігри на основі фільмів, а також фантастику і фентезі. Саме вихід з такого ескейп-руму доставляє найбільше емоцій, і тому викид адреналіну у кров вам гарантований.

Також на розмаїття квесткімнат впривають головоломки і завдання, тільки вирішивши які ви змомете покинути замкнене приміщення. Завдяки загадкам навіть схожі за темами і декораціями ескейп-руми можуть суттєво відрізнятись.

Кому це буде цікаво?

Більшість ігор у замкнених локаціях розраховані на молодь, тим не менш, як показує практика, ні вік, ні рід занятть, ні положення в суспільстві не мають ніякого значення. Опинившись у кімнаті і усвідомивши, що у вас є всього 60 хвилин, щоб покинути її, ви забудете про все, що лишилось за її стінами.
 

Що на вас чекає?

Зберіть команду від 2 до 5 людей і ви зможете відвідати квест кімнату у Вінниці. Ціна питання вас по хорошому здивує: за вхід з команди береться від 600 до 1200 гривень, тобто це відповідає вартості походу компанією у кіно чи ресторан.

На виході у вас заберуть усі гаджети, випускати із рук які ми вже відвикли. Коли за вами зачиняться двері, вам доведеться опиратись тільки на власну голову та членів своєї команди.

Чекаємо за адресою: вулКостянтина Василенка 16.

Коментарі до події (4)
  • Маныч Евгения 11 Листопада

    Очень крутые комнаты,всем советую!)Были во многих комнатах,но эти очень топовые!
  • Настя Тихолаз 07 Листопада

    Цікаві кімнати,захоплюючі завдання, враження просто супер, привітний персонал і це все у Квест-кімнаті Ізоляція. Неймовірний вид розваг, хто ще не був то обов'язково завітайте і переконаєтесь самі.

    Дякуємо за таку новинку)
  • Виннниченко Денис 31 Жовтня

    Были во всех квест комнатах в Виннице, но квест комната больница им Ющенко в Изоляции была самая крутая) после нее сходили сразу во вторую комнату)) она оказалась тоже очень крутой! ждем ваши новые комнаты! Изоляция вы для нас лучшие квестеры в городе)
  • Анна Бондарь 31 Жовтня

    Рекомендую квест комнаты Изоляция в Виннице!! Спасибо за очень интересные квест комнаты, мы с удовольствием поиграли и обязательно придем еще!
Отримуйте
регулярні оновлення