Lama з концертом у Вінниці

Lama з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Паб Docker Pub

Зустрічайте LAMA з концертом у Вінницькому пабі Docker Pub уже цієї весни, 22 березня!

У концертній програмі прозвучать улюблені хіти та нові пісні, чуттєві, романтичні й драйвові композиції.

Музика LAMA - це всесвіт любові. Всесвіт, де любов - породжує любов, де в сприйнятті світу немає ментальних обмежень. Це те, що вміщує в собі всі сенси життя, робить людей вільними, щасливими, дарує простір без обмежень.

Lama (Наталія Дзеньків) - Найвпізнаваніший голос України. Автор і композитор, продюсер та вокальний тренер. Володарка престижних премій і нагород, серед яких “MTV Europe Music Awards” та “Жінка Третього Тисячоліття”.

Автор і виконавиця мега-хітів “Мені так треба”, “Літак”, “Моє Серце”, “Знаєш як болить”, “Ангел”, “Мій милий”, “Привіт, привіт”, та інших. Поєднання еталонного музичного стилю, якого Наталія дотримується вже багато років, та унікального тембру голосу, що дає пісням безцінної окраси, робить її музикантом поза часом.

Різноманіття пісен LAMA вражає та захоплює: від чуттєвих, романтичних і ліричних хітів до запальних танцювальних.
Автор і виконавиця хітів-бестселерів “Мені так треба”, “Літак”, “Моє Серце”, “Знаєш як болить”, “Привіт, привіт” та інших майстерно й тонко підкреслює власний еталонний музичний стиль унікальним тембром голосу, від якого шаленіють тисячі шанувальників не лише в Україні, а й далеко за її межами.

  • Кожен концерт LAMA - це гаряча суміш зашкальної енергії, драйву та яскравих емоцій.
  • Її творчість надихає, а серця б'ються в унісон в ритмі великого кохання.
  • Її пісні сповнені глибоких переживань, чуттєвості й особливого шарму, бо «найкраще пишеться, коли закохуєшся чи розлучаєшся. Тоді слова й емоції самі лягають на папір», - переконана виконавиця.

Пісні наших нових реалій LAMA присвячує українському народу та Збройним Силам України, незламністю та силою яких захоплюється весь світ. На думку авторки нового мегахіта "Сильні люди", у цій війні кожен з нас Великовоїн і в кожного громадянина нашої держави є свій фронт, у якому всі виконують свою надважливу місію, наближуючи ПЕРЕМОГУ.

Хочете побувати в епіцентрі свята Кохання, теплої атмосфери єднання і гарного настрою, «там, де є вища любов і немає місця низькочастотним вібраціям»?

Початок о 19:00
Квитки: 300 - 475 грн
Купуй онлайн тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення