LATEXFAUNA у Вінниці

LATEXFAUNA у Вінниці

Всі анонси від: Feride plaza

Деякі вінничани хотіли б, аби до них приїхали Крістіна Агілєра й Емінем, але приїде Latexfauna. І вони б хотіли зіграти вам хіти Майкла Джексона, але не можуть, бо не вміють.

Вінничина, багряне наше Поділлячко! Готуйся зустрічати найпосереднішу групу країни з її гітами про Черкащину, волохітий вітер, сенбернарів і коней, які плітки шепочуть чебрецю. Ви довго нас кликали, а ми довго запрягали, шоб було +- клас!

 

В основі музики Латексфауни - до біса простий дрім-поп і розкішні іронічні тексти, заспівані суржиком. Народивши таким чином новий жанр, який умовно можна назвати суржик-попом, київська група вмить захопила радіоефіри і стрічки соцмереж своїми піснями.

Всього за два роки після старту група підписалася на найбільший український лейбл Moon Records. У 2018 році тут вийшов перший альбом Ajahuaska, де була вже впізнавана однойменна пісня, головний хіт Surfer, лірична Aloe і інші пам'ятні композиції.

LATEXFAUNA - це великий світ, який існує десь в закутках вашої підсвідомості. У ньому немає місця простим буденним речам. Небеса там - лаймові, хмари - лілові, сни - персикові. Та й у учасників групи нічого спільного з музикою, власне, немає. Копірайтер, журналіст, режисер ... Але що може перешкодити справжньому таланту! Хлопці зібралися і перш за все - торохнули дебютним синглом Surfer, який отримав 100 тисяч переглядів в лічені дні. А фестиваль Music Video Underground (США) включив роботу в свій шорт-лист.

Отож, не щьолкай клювіком, купуй білєтіки і приходь слухати іронічні тексти заспівані суржиком;)

Коли? 16 лютого,18:30
Місце проведення? Feride Plaza
Вартість? 390-750 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення