ЛАЙКНУТИЙ 1 квітня у Вінниці! Прем’єра найкращої вистави про кожного з нас

ЛАЙКНУТИЙ 1 квітня у Вінниці! Прем’єра найкращої вистави про кожного з нас

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

У День сміху у Вінниці - прем’єра найкращої вистави про кожного з нас із усією правдою про соціальні мережі!

1 квітня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського ви станете свідком історії, яка розкриває у всій красі сучасну реальність.

Для головного героя віртуальний світ замінює реальне життя. Отримати ще один «лайк» є чи не головною життєвою метою.

Вас чекають смішні епізоди і ситуації, що відкривають віртуальне життя з іншого боку.

Головний герой постійно потрапляє в незручні та кумедні ситуації, при цьому віртуальний світ затягує його ще сильніше, практично повністю замінивши справжні радості життя.

Вистава «Лайкнутий» – це втілення епатажу, несподіваних театральних експериментів і яскравої акторської гри!

Інтерактивна постановка залучає кожного глядача в незабутнє театральне дійство. З перших хвилин вистави глядач бере участь у постановці.

У головній ролі - заслужений артист України Юрій Дяк, який завоював любов і визнання глядачів талановитою грою у кіно, серіалах та Київському театрі імені Лесі Українки.

Під час виступу Юрій Дяк зруйнує кордон між реальним і віртуальним світом, щоб на багато рутинних речей і ситуацій ви поглянули з боку.

Ви будете сміятися і плакати, співчувати і вірити, що з віртуального простору ще є вихід... А чи є він - вирішувати тільки нам!

Квитки на виставу вже у продажу!

Вартість – від 300 до 380 гривень.

Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру імені Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

«Лайкнутий» - захоплююча іскрометна моновистава з широким спектром емоцій, починаючи від заразливого сміху і закінчуючи співпереживанням.

Реальність сучасного світу розкриється для вас у найнесподіваніших фарбах!

- Кожен у цій виставі, від малого до великого, зможе знайти щось про себе, – обіцяє Юрій Дяк. – Кожен зможе отримати відповіді на запитання, які нас турбують у повсякденному житті, у соцмережах, у спілкуванні з друзями, в домашніх стосунках з батьками, у коханні. Все це є у виставі! І це мене дуже тішить. Тому що у ній є такий синтез всього!

«Лайкнутий» - це хроніка життя homo like - «людини Лайкнутої». Історія його життя з тієї самої хвилини, коли звичайний homo sapiens зареєструвався у соцмережі і до тієї хвилини, коли йому стали нецікавими в реальності ані друзі, ані близькі, тільки аватари і лайки...

Заради лайків люди йдуть багато на що... Навіть страшно подумати про те, до чого може дійти людина в своєму прагненні завоювати популярність. Де проходить та межа, що відрізняє просте спілкування від божевілля, а реальність від ілюзії?

Як сталося, що людське щастя почало вимірюватися кількістю сердечок на сторінках соцмереж? 

Захоплюючий і веселий аналіз цього явища зробить вистава «Лайкнутий»! 

Режисер постановки – Давіс Колбергс.

Автор - Наргіз Багірзаде. 

Тривалість вистави – 1,5 години.

Не пропустіть прем’єру «Лайкнутий» 1 квітня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського!

Кожному глядачу гарантуємо неймовірний заряд позитиву!

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення