Легенди північної Польщі на шкільні канікули для дітей і батьків

Легенди північної Польщі на шкільні канікули для дітей і батьків

Всі анонси від: Укрвінінтур
Легенди північної Польщі
Варшава – Гданськ - Сопот – Мальброк – Торунь
29.10
Виїзд з Вінниці . Транзит по території Польщі.
30.10
  Прибуття до Варшави. Пішохідна оглядова екскурсія "Варшава - місто королів" - чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! "Старе Място" - зачаровує кольоровими будиночками з декоративною скульптурою і розписами; суворо-величні костели, на чолі із найголовнішим і найдавнішим - костелом Святого Яна, колона Сигизмунда ІІІ Вази, палац Радзивилів - діюча резиденція президента республіки Польща.  Краса... Вся ця краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена. Ночівля в транзитному готелі.
Ночівля в транзитному  готелі.
31.10
 Сніданок.  Виїзд в Центр з питань освіти і регіонального просування (CEPR) в Шимбарк це чарівне місце і незвичайне, в самому серці Кашуба, біля підніжжя  найбільшого пагорба в Померанії. Тут кожен знайде щось для себе. Тут величезна кількість пам'яток і цікавих програм. У супроводі гіда,  гості можуть відвідати єдиний в світі об'єктів, є м: .. Довга дошка Миру, будинок сибіряка, TOW Бункер "Гріффін Поморський",  Кашубський Світ казки, найбільший концертний рояль світу. Одним з найбільш символічних місць,   є "будинком до гори ногами», користується великою популярністю серед туристів, які перебувають на їх власній шкірі можуть відчути ефект турбулентності лабіринту (8євро).
Поселення в готель. Прогулянка вечірнім Гданськом.    Ночівля
01.11
Сніданок. Оглядова екскурсія по Гданську – перлині північної Польщі. Колись пруське містечко повністю відбудоване. Попадаючи сюди ти відчуваєш себе і Амстердамі, і в Гамбурзі, і  в Копенгагені. Місто лежить на березі Гданської затоки, при впадінні річки Мотлава у Віслу – де курсють «піратські» кораблі,  найсучасніші пасажирські лайнери,  і  розкішні яхти.  Оглядова екскурсія Гданськом нікого не залишить байдужим і Ви закохаєтесь у це місто. Також Ви відвідаєте місто курорт Сопот – місто музичний фестивалів і послухаєте  найкращий у північній Європі орган у кафедральному соборі в Оливі. 
Ночівля в готелі.  
02.11
Сніданок.  Переїзд до Замку Мальброк. Замок Великих магістрів Тевтонського ордену в Мальборку (Марієнбурзі) - не просто замок. Це - найкрасивіший замок Європи, еталон готичного замку, найбільший середньовічний цегляний замок у світі. Ще багато епітетів можна підібрати, можна безкінечно роздивлятися фотографії в інтернеті, читати путівники і чисельні статті про Мальборк. Але поки поки ви самі сюди не приїдете і не побачите все на власні очі, ви не зрозумієте цієї величі. (8евро)
Переїзд до м. Торунь. 
Виїзд до Вінниці
Прибуття до Вінниці орієнтовно о 12.00
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення