Лекція-дегустациія "Champagne Jacquart"

Лекція-дегустациія "Champagne Jacquart"

Дегустаційна карта:

  • Champagne Jacquart Extra Brut
  • Champagne Jacquart Brut Mosaique
  • Champagne Jacquart Rose Brut
  • Champagne Jacquart Blanc De Blancs Vintage

Одна із найбільш очікуваних дегустацій цього літа!  Витончений Jacquart, та ще і наприкінці липня, коли, здається, доречнішого вина годі й шукати — та ще і в супроводі гостей із Шампані!

Нагадаємо,  Jacquart відносять до числа найбільших виробників провінції, у власності компанії, — як вони кажуть, — мозаїка із 2400 гектарів виноградників, що дає головному виноробові винятково широкий спектр для творчості. До речі, творчим процесом тут керує жінка — дивовижно талановита Floriane Eznack. Саме вона, наче вправний диригент, спрямовує у єдину «мелодію» зусилля 1800 виноградарів, об’єднаних філософією Jacquart. Усі,  хто хоча б одного разу пробував шампанське цього дому, неодмінно погодяться — настільки елегантне і ніжне ігристе вино могла створити лише жінка.

Такі от по-доброму жіночні мотиви у характері Jacquart — один із головних пріоритетів стилю цього шампанського дому. Крім того, тут виняткового значення надають ідентичності терруару, а відтак серед перших цілей Floriane Eznack — максимально розкрити усю експресію їх земель. Наскільки влучно їй це вдається, Ви зможете оцінити сповна, рухаючись варіаціями Jacquart.

Насамкінець додамо,— загалом у світі якість цього шампанського була відзначена вже неодноразово: від олімпійських тріумфів до нобелівських церемоній; від Токіо і до Нью-Йорка у 50-ти країнах по всьому світу. Приєднуйтесь і Ви.
 

Адреса: м. Вінниця, вул. Пирогова, 39
Початок: 19:00
Ціна: 190 грн
Ведучий(-а): Вікторія Білоус
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення