Літній ІТ табір для дітей у Вінниці

Літній ІТ табір для дітей у Вінниці

Це єдина подія в місті, яка відбувається лише раз на рік! Саме у Літньому ІТ-Таборі Школи Хакерів, діти занурюються в реальне ІТ-середовище, мають можливість познайомитись і навчатись у європейських практиків, вивчати сучасні технології та бути у дружньому колективі ) Дітей, які прагнуть пов'язати своє життя із ІТ, чекає престижна робота у міжнародних корпораціях, а також високі зарплати. Тому варто вже зі школи почати опановувати цю професію, особливо круто, якщо це робити весело, щоб навчання було змістовим фаном )

У Summer IT-Camp діти вивчатимуть:
- логіку та алгоритмізацію;
- програмування та верстку;
- графіку та дизайн;
- англійську мову для ІТ.

Поринь на місяць в айтішну атмосферу: з 1 липня по 26 липня, 5 разів на тиждень по 6 годин на день. 

Освітній ІТ-табір для дітей віком 9-17 років. Заняття проходять в комфортних аудиторіях і на природі в компанії креативних викладачів.
Табір триває 4 тижні, 5 днів на тиждень, по 6 годин на день. Вже після проходження інтенсивного і одночасно цікавого та корисного курсу діти дізнаються про особливості сучасного веб-дизайну, покращать знання з англійської мови, розвинуть логічне мислення. На дітей чекають заняття, де кожен створить свій сайт з неповторним дизайном і навігацією. Англійська мова з викладачами ІТ-Академії, представниками ІТ-компаній та іноземцями. Квести з логіки і алгоритмізації та спортивні естафети з програмування і верстки, пізнавальні екскурсії в ІТ-компанії. Кожен день — насичений та нестандартний. Дружня атмосфера допомагає дитині розкрити свою особистість, розвинути здібності і проявити себе в ІT.

Реєструйся: https://hack.intita.com/#itcamp
Тел. 067-431-19-21, 073-209-97- 43
Ми вирощуємо таланти!
Організатор табору: Вінницька IT Академія

Коментарі до події (1)
  • Анонім 01 Серпня

    гарний табір!
Отримуйте
регулярні оновлення