Льодовиковий період: Курс на зіткнення

Льодовиковий період: Курс на зіткнення

Всі анонси від: Кінотеатр ім. Коцюбинського

Мультфільм «Льодовиковий період: Зіткнення неминуче» - п'ята повнометражна частина саги про пригоди доісторичних тварин.

Країна: США
Рік: 2016
Жанр: мультфільм, комедія
Cюжет: Скрат, ведений манією захисту жолудя від оточуючих, виходить на новий рівень. Шаблезуба білка постаралася знайти для свого скарбу приховану від очей сторонніх печеру і виявилася всередині літаючої тарілки, невідомо скільки пролежала в льодах. Спроба вибратися привела до активації всіх систем, і Скрат відправляється в космос. Хаотичний політ гризуна призводить до утворення сонячної системи в тому вигляді, в якому ми її знаємо, а також до появи метеорита неймовірних розмірів, що прямує до Землі.
На поверхні планети тварини помічають деякі зміни і відчувають прийдешню катастрофу. До Менні, Еллі, персики, Дієго, Ширше, креш, Едді, Сиду і бабусі приєднується Бак, який залишив світ динозаврів. Як істинний безстрашний воїн і дослідник, одноокий ласка хоче вивчити впали неподалік космічні об'єкти, щоб знайти підказки і придумати, як зупинити найбільший метеорит, здатний знищити все живе.
В такому непростому і на вигляд навіть нездійсненні починанні героям не обійтися без сторонньої допомоги. Тому дуже добре, що вони зустрічають групу екзотичних тварин з позитивним настроєм, очолюваних духовним лідером Шангрі-Ламою. Намагаючись перейнятися атмосферою навчання нових знайомих, мамонти і компанія відкривають в собі потаємні грані і стають на крок ближче до вирішення проблеми з метеоритом. Але чи встигне група вчасно вжити необхідних заходів, або ж їх світ незабаром назавжди зникне?

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення