The Harry Potter symphony: Музика з кінофільмів у виконанні симфонічного оркестру

The Harry Potter symphony: Музика з кінофільмів у виконанні симфонічного оркестру

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Шанувальники магії та Гоґвортсу, цей вражаючий концерт для вас!

Скоро Вінниця порине у атмосферу новорічних свят разом з улюбленою музикою до кіновсесвіту «Гаррі Поттер»!

19 лютого о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерті-прем’єрі "Harry Potter: Музика з кінофільмів у виконанні симфонічного оркестру" глядачів чекають улюблені мелодії, які супроводжували Гаррі, Герміону та Рона у їхніх пригодах.

  • Захоплива музично-театральна подорож у світ Гаррі Поттера від BIGSHOW ORCHESTRA. Унікальна можливість пройти крізь платформу 9 ¾ та відправитись у школу магії Гоґвортс.Захоп
  • “The Harry Potter magic and symphony show”- це поєднання музики, театрального шоу, світлових та візуальних ефектів, інтерактиву з безліччю сюрпризів та подарунків!

Під керівництвом віртуозного диригента Олександра Госачинськогознаменитий симфонічний оркестр GosOrchestra зіграє найкращі композиції, які вже давно закарбувалися у наших серцях.

— Приходьте з сім'єю та друзями, аби ще раз згадати, що щастя існує і в найтемніші часи. Якщо не забути ввімкнути світло! — запрошують всіх організатори.

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «PlazaPark» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Віртуозів оркестру GosOrchestra вінницькі меломани знають пречудово!

Шаленими оваціями, стоячи, вінничани вітали музикантів під час грандіозного концерту «Музика кінохітів».

Історія цього особливого оркестру розпочалась у 2016 році.

За ці сім років артисти створили унікальні триб'ют-програмиQueen, TheBeatles, MichaelJackson, TheProdigy та інші, з якими незмінно збирають аншлаги по всій Україні.

У репертуарі мають понад 200 композицій у авторських аранжуваннях, а головне — щиру глядацьку любов.

Про них меломани кажуть: «GosOrchestra — це завжди особлива синергія!»

Своєю філігранною майстерністю, музичною чуйністю і вмінням запалювати публіку з перших акордів артисти GosOrchestraдивують всіх!

Приходьте 19 лютого о 19.00 у театр ім. Садовського на концерт «The Harry Potter magic and symphony show» насолоджуватися казковою музикою з усіх фільмів саги про найвідомішого у світі чарівника у виконанні віртуозів прекрасного оркестру GosОrchestra!

Відчуття свята і музична насолода гарантовані всім!

У цей вечір магія буде у кожній ноті!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення