«Бенюк і Хостікоєв» 20 травня у Вінниці з комедією «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ»!

«Бенюк і Хостікоєв» 20 травня у Вінниці з комедією «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ»!

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

20 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського метри української сцени БОГДАН БЕНЮК, НАТАЛІЯ СУМСЬКА і АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ презентують іскрометну комедію про курйози сімейного життя «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ»!

Глядачі опиняться у часі, коли ще не було мобільних телефонів, а телебачення не заполонило наші душі. За вікном лунали улюблені мелодії золотого віку музики, а європейці багато подорожували й потрапляли в незвичайні ситуації…

«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» - це захоплююча комедійна історія про дві сімейні пари, які волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, де всі жителі святкують фестиваль «Святого Вольфганга», стає ареною дивовижної плутанини і комічних ситуацій, яскравих любовних пригод та неочікуваних дій, які у захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усієї вистави!

«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» - справжній театральний хіт-довгожитель!

Захоплюючу комедію АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ у якості режисера поставив у 2011 році. Вистава одразу скорила серця глядачів і залишається однією з найуспішніших комедій театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв».

Неодмінно подивіться її 20 травня у Вінниці!

Вартість квитків – від 150 до 450 гривень.

Купуйте в один клік на сайті http://bilet.vn.ua ,  у касах театру ім. Садовського, Будинку офіцерів, «Універмагу», «Магігранду» (2 поверх) і Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Як відомо, хвилина сміху додає 5 хвилин життя, отже всі, кому пощастить подивитися «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ», матимуть у своєму життєвому запасі незабутні додаткові години!

Ця комедія розсмішить вас до сліз!  

Вистава повна приколів у стилі «Шоу Бенні Хілла», адже поставлена за мотивами п’єси англійського драматурга Дейва Фрімана, найвідомішим проектом якого став сценарій для телевізійного фільму «Шоу Бенні Хілла».

Крім хвацько закрученого сюжету та безлічі смішних і курйозних сцен, вінничан чекає чимало ексклюзивних сюрпризів:

  • БОГДАН БЕНЮК у шотландському кілті заграє на сопілці-волинці!

  • Незрівнянна НАТАЛІЯ СУМСЬКА доведе, що вона не тільки геніальна акторка, а й оперна співачка – заспіває німецькою!

  • АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ постане у абсолютно неочікуваному образі!

  • Крім зіркової трійки, нас чекає зустріч із кращими акторами українського театру: Ігорем Рубашкіним, Олесею Власовою, Василем Мазуром, Анною Сирбу, Денисом Мартиновим.

  • А насамкінець прозвучить легендарна українська «Черемшина» на саксофоні у живому виконанні! знаного майстра ролей другого плану Василя Мазура!

Яскрава і легка, комедія «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» вражає незабутньою атмосферою!

У виставі відтворені неповторні 70-ті роки ХХ століття!

АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ, режисер-постановник вистави, народний артист України:

- Це наша юність, музика Джеймса Ласта, італійська естрада... Це ціла епоха! Після цієї п’єси люди зрозуміють, що життя прекрасне, несподіване, яскраве, треба тільки дивитися на нього позитивно - принаймні, намагатися! Тоді буде набагато цікавіше!

БОГДАН БЕНЮК, народний артист України:

- Багато з того, що є у цій виставі - фантазія цього прекрасного і геніального чоловіка – Хостікоєва! П’єсу англійського драматурга Фрімана він багато у чому переробив!

НАТАЛІЯ СУМСЬКА, народна артистка України:

- Йдучи на репетиції цієї вистави, я ловила себе на думці, що хочеться забутися - від побуту, проблем, газет, жахливих фільмів на телеекрані, подій у державі, які часом лякають, а часом гнітять. Хотілося відірватися - і потягти за собою в полон театру глядача!  Я по натурі оптимістка, тому мені подобається ділитися таким же позитивним настроєм з іншими!

Відправляйтесь у найвеселішу подорож разом з кращими артистами української сцени 20 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського!

Яскраві перевтілення, ситуації, що викликають щирий захват та сміх, і виняткова гра улюблених акторів зроблять цей вечір воістину незабутнім!

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення