Маланка в Карпатах

Маланка в Карпатах

Всі анонси від: Укрвінінтур

Свято Маланки в Карпатах

Програма туру

14.01.2017

04.30 – збір на майдані Нежалежності. 05.00 – Виїзд з Вінниці.

12.00 - Прибуття до Чернівців.Участь у «Маланка - Фест». Фестиваль Маланок розпочнеться о 12:00 на площі Філармонії. Маршрут карнавальної ходи проляже через вулиці Заньковецької, Університетську, Штейнбарга, площу Театральну, вулицю Котляревського, площу Соборну, вулицю Франка, площу Центральну, вулиці Поштова та Чайковського і запевнив на площі Філармонії.

Оглядова екскурсія по місту Чернівці - "Маленькому Парижу".
Екскурсія починається в найстарішій частині Чернівців  - Турецької площі і переходить на колишню площу Святого Хреста, звідки бере початок австрійська історія міста. Потім Ви побуваєте на Центральній площі, де кожен день, рівно о 12, з балкона вежі Ратуші трубач грає мелодію «Марічки». Далі Ви прогуляєтеся по єдиною пішохідній вулиці  - О. Кобилянської. Колись вона називалася Панської і двірники мили цю вулицю водою з милом по кілька разів на день. Потім, відвідавши головні храми Чернівців, Ви підете до Театральної площі, яку з 1905 р прикрашає міський театр. Чотири головних площі міста (Центральна, Філармонії, Театральна, Соборна), Музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської, Кафедральний собор, Органний зал, Георгієва церква (дерев'яна церква ХVII ст.), Фонтанна площа і багато інших архітектурних та історичних пам'яток.  

Переїзд до готелю «Колвік»  http://kolvik.com.ua/

15.01.2017

8.00 – сніданок.(55 грн. опл. додатково) 8.30 – виїзд до гірськолижного курорту «Мігово». До послуг відпочиваючих пункт прокату гірськолижного обладнання (гірські лижі, сноуборди), лижна школа, сноутюбінг, стендова стрільба, катання на санях, школа верхової їзди, сауна, баня, басейн, каток, більярд, тир для стрільби з лука, пневмотир, масажний кабінет, дитячий майданчик, катання на всюдиходах, екскурсії.

2 Гірськолижні спуски Довжина 1 100 и 1300 м. Перепад висот - 181 м. Відмежована траса для початківців - 100 м. Окрема траса для сноутюбів-150м.

Трасі освітлені. Потужна система штучного засніження забезпечує стабільне снігове покриття з грудня до кінця березня, незалежності від погодних умов.

Гірськолижні спуски обслуговують двома «бугельний» ВИТЯГ Довжина 1 000 та 600 м. Витяги розміщені поруч, Працюють одночасно. Чотири Турнікети з системою SKI PASS забезпечують практичність відсутність черги. Даже в пік сезону черга НЕ більше 10 хв.

17.00 - Виїзд до Вінниці.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення