Марафон добра для Єви, яка точно переможе рак!

126 064,94$ за 41 день 
Це та сума, яку потрібно внести на рахунок клініки в Ізраїлі до середини вересня для того, щоб чудова дівчинка Єва закінчила курс лікування і ПЕРЕМОГЛА РАК!!!
Пропонуємо всім, кому не байдуже маленьке життя, зробити разом з нашою ресторанною группою МАЛЕНЬКИЙ КРОК назустріч чудовій Єві і при цьому нічого не втратити, а тільки надбати.
Що ми пропонуємо: придбати в ресторанах/кафе нашої рестогрупи сертифікати номіналом 200 та 100 грн, які або зразу обо згодом обміняти на смачну їжу або напої в наших закладах по номіналу!!! В івенті приймають участь сертифікати від закладів:
1. ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ - українська кав'ярня в самому серці Вінниці
2. Батискаф - морепродукти та салати в самому центрі Вінниці
3. Червоний цепелін - Red Zeppelin - сімейний ресторан на Вишеньці
4. Georgian Factory - ресторан сучасної грузинської кухні на Замості.
5. Бутлегер і Душечка - сімейний ресторан та спортбар в СК "Нокаут"

 Ви, Друзі, практично нічого не втрачаєте, так як ЗАВЖДИ можете вибраний сертифікат обміняти на смачний обід/вечерю в наших закладах. Всього ми випускаємо 30 сертифікатів на загальну суму 6300 грн. Це може і не багато, але кожна допомога зараз дуже важлива!!! Сертифікати доступні для придбання на рецепшені кожного ресторану, що приймає участь в МАРАФОНІ ДОБРА
Обовязково до акції долучаться наші підрозділи ДОСТАВКИ "Довезунчик" та КРАФТОВА КОНДИТЕСЬКА "Мус-Мус"
Також всім дякуємо за розповсюдження інформації про цей івент. Можливо хтось захоче допомогти особисто і напряму:
Ева победит рак! - группа де можна це зробити і більш детально познайомитись з історією ЄВИ, яка обовязково ПЕРЕМОЖЕ РАК!!!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення