Вечір пам'яті героїв Небесної Сотні у Вінниці

Вечір пам'яті героїв Небесної Сотні у Вінниці

Щорічно 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні🇺🇦

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку особливе місце займають Герої Небесної Сотні.

В боротьбі за кращу долю для українського народу вони заплатили найвищу ціну – власне життя.

Тож закликаємо всіх небайдужих приєднатись до акції та вшанувати подвиг учасників Революції Гідності, увічнити пам’ять про Героїв Небесної Сотні!

▪️ Місце зустрічі: Майдан Героїв Небесної Сотні
▪️ Дата: 19 лютого, 17:00

Ми не забули. Ми пам’ятаємо.

Щороку 20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Тож вінничан запрошують прийти і вшанувати пам’ять тих, “хто дав нам можливість жити вільно і будувати нову країну”.

Про це повідомив Артем Михайлов, активіст, який був сотником у Вінницькій сотні на Майдані та брав активну участь в подіях Революції Гідності.

– Запрошуємо всіх небайдужих! Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну. Ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечити те, щоб їх жертва не була марною, і те, щоб подібне більше ніколи не повторилось, – йдеться в анонсі заходу.

Коментарі до події (1)
  • Nick Ostrovsky 17 Лютого

    hthth
Отримуйте
регулярні оновлення