Майстер-клас мультимільйонера Володимира Довганя!

Майстер-клас мультимільйонера Володимира Довганя!

1 жовтня у Вінниці відбудеться майстер-клас Володимира Довганя "Особиста ефектівность в бізнесі і житті"!

Навколо нас різноманітність можливостей і ресурсів, на нас можуть працювати технології та системи, сама природа схильна підтримувати наші прагнення до великих досягнень ... але все впирається в масштаб нашої особистості і нашу особисту ефективність.

 - Наскільки ви ефективні в своєму житті?
 - На скільки відсотків використовуєте свій потенціал?
 - Адже, якщо вірити дослідженням, то людина задіює всього близько 5% своїх потенційних можливостей. І розвинувшись всього на кілька відсотків ми зможемо досягти неймовірних висот

Володимир Довгань - легендарний підприємець і всесвітньовідомий бізнес-тренер на своєму майстер-класі поділиться з вами секретами свого успіху і дасть рецепт особистої ефективності в житті і бізнесі. На  його книгах 
формувалось не одне покоління підприємців! Володимир Довгань розпочав свою діяльність в 1990 році. Пройшовши шлях від працівника заводу до відомого бізнесмена, статки якого зараз складають не один мільйон.

В 1991 році після відкриття кордонів та на хвилі цікавості до всього західного організовує Дока пітца. Довгань, до речі, одним із перших розкрив силу телевізійної реклами і скоро весь пострадянський простір знав вислів «Дока пицца, нельзя не соблазниться»

Одним із самих цікавих його починань є організація виробничого підприємства та активний продаж товарів під власним брендом. Під торговою маркою Довгань випускались макарони, хліб, горілка, шоколад, цигарки, пельмені, крупи та інші товари. Тепер уже не просто телевізійна реклама просуває цей продукт – для цього створюється власне телевізійне Довгань-шоу, яке носить розважальний характер та між іншим стимулює купівлю товарів під торговою маркою Довгань.

При просуванні різних форматів бізнесу тестує невідому раніше модель бізнеса – франчайзинг, заслуживши ще одне неофіційне звання – «батько вітчизняного франчайзинга». Зокрема, у 2000-і через мережу франчайзингових центрів продаються аудіокасети та компакт-диски.

З 1999 Володимир створює компанію "Едельстар". EDELSTAR успішно продає
косметику, продукти для здоров'я, парфумерію, екологічно чисті товари для дому. В 2011 році Володимир Довгань продає "Едельстар" відомій компанії ";Фаберлік" і знову повертається до викладацької діяльності, яку так полюбив в юності.

Черговим кроком являється створення компанії Winners Academy яка займається освітньою та видавничою діяльністю. На разі Володимир Довгань - автор 23 книг,  є практикуючим бізнес-тренером та мотиваційним спікером, виступів якого чекають по всьому світі.

Бізнес-шлях Довганя викликає захоплення та однозначно потребує вивчення,
розкладення на кейси. За свою непросту карьєру тричі терпів банкротство і тричі підіймався на вершини успіху.

Учасники майстер-класу отримають:
- Найсильніший ривок у розвитку вашої особистості!
- Стикнеться з картиною світу мультимільйонера!
- Отримайте величезний заряд позитиву і мотивації до дії!
- Навчіться думати масштабно і станете конкурентоспроможною особистістю

Кількість місць обмежена! 
Вартість квитків: 
 - стандарт (раннє замовлення до 01.09.)  - 350 грн
 - стандарт  - 450 грн
 - VIP (раннє замовлення до 01.09  - 850 грн
 - VIP - 1000 грн.  
За детальною інформацією та придбання квитків звертайтеся за телефонами: (093) 749 47 08, (097) 179 39 60

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення