Майстер-клас з природного зцілення. Рейки

Майстер-клас з природного зцілення. Рейки

8 серпня у Вас є унікальний шанс відвідати сеанс (майстер-клас) із мистецтва природного зцілення - Рейки!
Вестиме його досвідчений та добрий душею тренер із Києва - Лілія Стеценко!
Якщо Ви вже мали досвід із інших (або навіть і цієї) практик, ця зустріч доповнить його цінними знаннями. 
Прийти може абсолютно кожен, так як протипоказання відсутні:)

8 серпня 2015, початок о 12:00.
Тривалість: півтори години.
Ми на Вас чекаємо у галереї "Арт-Шик" (ТД "Інтер-Шик, 4 поверх, вул. Архітектора Артинова, 12А).

Ціна: 60 грн
Оплатити свою участь у майстер-класі можна також онлайн тут
На усі питання Вам з радістю дадуть відповідь по ось цьому номеру: 063-68-50-595 (Наталя, організатор)
Інформація у соц мережі: https://vk.com/reiki_vn_8_08

Рейки - це практика японського мистецтва зцілення руками і розкриття природних здібностей вашого організму. У перекладі з японської "Рей" - Всесвіт, а "Кі" - Життєва Енергія.
Суть практики доволі проста. За допомогою отримання ініціації (посвячення, таїнства, обряду, налаштування - тут кожен розуміє як може) у людини відкривається (саме відкривається, відновлюється, а не з'являється з нізвідки) здатність більш повно і спрямовано сприймати життєву енергію і через руки передавати її собі або іншій людині. Тобто людина не віддає свою особисту енергію, а служить передавачем і посудиною від чистого джерела енергії, який живить все живе. Ця сила, енергія пронизує всю сущу світобудову, і її приблизно можна спробувати ідентифікувати як ту саму Любов, завдяки якій всі живе і рухається.

Даючи собі сеанси Рейки, ми налаштовуємо свій організм - і фізичне тіло, і свої більш тонкі складові, на здорову і продуктивну роботу. Це виражається як результат і в хорошому самопочутті, і в гарному настрої, і в загальному стані доброти і радості по відношенню і до себе, і до навколишнього світу. Тобто ми вчимося «любити себе», без чого неможливо «полюбити ближнього свого».
Під істину кажуть "Ваше щастя у ваших руках".

Для того, щоб дізнатися що це за практика, достатньо отримати Cеанс Рейки. Після сеансу у Вас з'явиться свій досвід і смак цієї традиції. Ваш досвід - це найцінніше для Вас і у кожної людини він індивідуальний. Зазвичай людина отримує в сеансі саме те, чого дуже сильно потребує даний момент життя.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення