MeetUp на Cherdak’y

MeetUp на Cherdak’y

Всі анонси від: Cherdak

13 серпня відбудеться MeetUp зустріч на Cherdak’y.

Цього разу ми підготували для вас зустріч на тему: Strategy for business.
Бізнес усе частіше звертається до фахівців, які створюють стратегії та консультують компанії з приводу цього запитання. Цієї спеціальності не навчають в університетах, але навички стратега стають все необхіднішими. Розберемось, як будувати успішну стратегію компанії та як розвивати власне стратегічне мислення. Для цього ми запросили до Вінниці найкращих фахівців маркетингового ринку.

Перша спікерка, для того щоб опанувати цю професію, перетнула океан та закінчила найвідомішу школу реклами у світі — Miami Ad School. Знайомтеся, Olga Nesterenko — керівна партнерка в маркетинговій агенції Nebo, спеціалістка з бренд-стратегії, нагороджена Effie Grand Prix.

Ольга займається створенням і розвитком брендів. Має досвід роботи в Україні, країнах СНД та США. Перша представила Україну в Roger Hatchuel Academy в межах Cannes Lions. Працювала з брендами: Ahmad Tea, Think With Google, Mini Cooper, Audi, KFC, Huawei, Beer Point, Ощадбанк, Пірятін', Професійна Футбольна Ліга, Коблево, Карпатська Джерельна та іншими.

Ольга є однією із представниць суддівства міжнародних маркетингових фестивалів ADC і Effie.

Наша друга спікерка, Nastya Markova — Head of Strategy провідної креативної агенції banda.agency, викладачка курсу Strategy в Kyiv Academy of Media Arts (KAMA), в минулому — головна у роботі зі стратегіями в GeniusMarketing.

Роботи агенції знає кожен українець: Comfy, OLX, Letyshops, Кabanosy, WORK.ua, Моршинська, ОККО, ЛУН та Eurovision, за брендинг якого команда отримала найвищу нагороду в світі реклами — «Канського лева». Чітка стратегічна комунікація кожного проекту агенції надихає споживачів поглянути на світ по-новому.

MeetUp for business створений в результаті співробітництва Вінницької міської ради, простору для ідей CHERDAK та засновниці Школи комунікації для бізнесу.

Завдяки підтримці Вінницької міської ради, в межах реалізації Програми посилення конкурентоспроможності МСП міста, участь у MeetUp до кінця року БЕЗКОШТОВНА!

У нас є відповіді на всі питання! Приходь! 

Дата і час: 13 серпня, з 18:00 до 20:00
Місце: CHERDAK
Вартість: вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення