Межигір'я - унікальний парк України!

Межигір'я - унікальний парк України!

Всі анонси від: Фора-тур

Національний парк, що вражає своєю площею та неймовірною красою! Лише тут Ви побачите незвичайне оздоблення колон, величезні трони, доглянуті озерця та велику кількість неймовірної краси кущів та квітів!!!
Вам неодмінно сподобається, а враження від поїздки закарбуються у пам'яті надовго!

Програма туру:
 - 
06:00 Збір біля маг. ГРОШ на 600 річчя (на Вишеньці)
 - 11:00 орієнтовний час прибуття в с. Нові Петрівці
 - 11:00-14:00 Пропонуємо Вам захоплюючу екскурсію в резиденцію колишнього президента – Межигір’я, яке знаходиться у Київській області, в живописному урочищі біля Дніпра. Воно знаходиться в глибокій долині між горами, що і пояснює його назву. Територія Межигір’я складає понад 140 га. Через ажурні ворота ми потрапляємо до дерев’яного будинку «Хонка» або клубний дім. Оглядаємо зовні, адже всередину зайти – досить дорого вартісне задоволення. Далі по мармуровим сходинкам слідуємо до Київського моря і плавучого ресторану «Галеон». Також на території знаходиться один із найбільших зоопарків України, а ще кінологічний центр, музей ретро автомобілів та інші цікавинки, які вразять вас своїми масштабами.
 -  14:00-18:30 вільний час на самостійні прогулянки, фотосесію і пікнік. Беріть із собою усе необхідне для пікніку, адже у Межигір’ї є безліч підходящих для цього місць!

Вхідний квиток з екскурсією на територію Межигір’я для дорослих і студентів – 120 грн+30 грн екск. супровід, пенсіонери – 40 грн + 30 грн екск. супровід, діти від 7 до 14 років – 50 грн +30 грн екск. супровід, діти до 7 років – безкоштовно.
Додатково за бажанням:
 - відвідання кінологічного центру – 50 грн/дор, 20грн/діти
 - музей ретромобілів – 50 грн /дор,20 грн/діти
 - банний комплекс – 50 грн /дор,20 грн/діти
 - будинок Януковича(хонка)-200 грн
18:30 збір біля автобусу та виїзд додому.
23:30 – орієнтовний час прибуття.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення