«Міфогенез-2015»

«Міфогенез-2015»

Вже 10 років поспіль проводиться Міжнародний зимовий фестиваль ленд-арту «Міфогенез-2015». Фестиваль відбувається під Немировом на Змієвих валах.
Ідея створення проекту належить «Лабораторії актуальної творчості» та його керівникові художнику Олександру Никитюку. Фестиваль незмінно підтримують Обласне управління у справах сім’ї, молоді і спорту та Департамент культури міськради. 
Цьогоріч пленер ленд-арту відбуватиметься з 19 по 22 лютого на Немирівському скіфському городищі. Тема, як і завжди - вільна, художники творитимуть власні міфи. На сьогоднішній день вже прийняті заявки від митців з Києва, Харкова, Львову, Сум, Херсона.
«Міфогенез-2015» традиційно розпочинається вечорницями-знайомством з показом та обговоренням найкращих проектів попередніх років та плануванням цьогорічних. Також презентують ретроспективну фотовиставку кращих робіт минулих років. Далі учасники їдуть творити, озброївшись лопатами, мітлами, фарбами та іншим реманентом, ніяк не здатним нашкодити природі. Створені учасниками об'єкти (ленд-арт, інсталяції, фото, відео, мультимедіа) візуалізують відчуття сучасності через художній образ.
Для участі у фестивалі звертатись за телефоном (096) 568-14-11 (Никитюк Олександр), або на сторінку https://www.facebook.com/alexsandr.nikituk.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення