Михайло Грицкан з концертом "Одна любов"

Михайло Грицкан з концертом "Одна любов"

27 травня у Вінниці відбудеться концерт Михайла Грицкана з програмою "Ти саме та"!

Його обожнюють за потужний голос, унікальний тембр та харизму. Він - кумир жінок та сильних духом чоловіків. 27травня 2021 р. у Будинку офіцерів міста Вінниця відбудеться концерт заслуженого артиста України Михайла Грицкана, під назвою "ТИ САМЕ ТА".

Михайло Грицкан - приклад справжнього чоловіка та українця. Володар сильного та яскравого голосу. Його пісні підкорили не одне серце, тому творчість артиста близька і зрозуміла кожному слухачеві. Агресивний, романтичний, ніжний, безкомпромісний, складний та простий. Артист, перед яким неможливо встояти! Його концерти проходять з аншлагами, а пісні входять в топ-чарти найбільших радіостанцій країни. На вас чекає незабутнє шоу, несподівані сюрпризи та всіма улюблені хіти: "Обніму", "Без тебе", "Неймовірна", "Гуляю сам", "Я рвану на груди рубаху", "День народження", а також нові пісні, які увійдуть до майбутнього альбому артиста. Шалена харизма, потужний голос, унікальний тембр та чоловіча енергетика, зроблять концерт Михайла Грицкана однією з головних подій цієї весни! Поспішайте придбати квитки!

Вартість квитків: від 150 грн

На Вас чекають вже такі знайомі та премєри нових пісень, чудова атмосфера та гарний настрій.



Михайло Грицкан - популярний виконавець у стилі "шансон". Співак родом з Черінвецької області. Ще з дитинства дуже любив музику і брав участь у кожному шкільному та студеньскому концерті. 
Серйозно почав займатись музичною творчістю після відвідин концерту Володимира Висоцького в Одесі. До речі, Михайло Грицкан має неабияку схожіть тембру і манеру виконання з великим радянським бардом - Володимиром Висоцьким.

У 2012 році Михайло Грицкан прийшов навіть на музичний телевізійний проект «Голос країни. Нова історія» у 2012 році, де виконав пісню Висоцького «Корабли».
Тренери "Голоу Країни" не повернулись до нього, але відмітили його ясркаву харизму, досконале виконання, асоціацію з Висоцьким і те, що він дійсно справжній артист. Як це було дивимось на відео: 



Михайла Грицкана люблять за приємний голос, репертуар підібраний з особливою любов'ю і особливий сценічний образ, - все це принесло йому популярність та багато фанатів не тільки в Україні, а й за її межами.
Приходь на концерт Михайла Грицкана у Вінниці та насолоджуйся!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення