Мистецький фестиваль "Artgnosis-2015"

Мистецький фестиваль "Artgnosis-2015"

З 3 по 5 квітня Вінниця порине у справжнє мистецьке свято - фестиваль "Artgnosis-2015"! Захід обіцяє стати одним з найяскравіших та стати гарною традицією наступного року. Цьогоріч гостями мистецького фестивалю будуть відомі літератори, поети та письменники. Так до Вінниці завітає Любко Дереш, Ірена Карпа, Юрко Іздрик, Андрій Любка, молоді поети Іван Байдак, Милослава Черній та Марк Лівін та інші імена в українській поезії. 

Місцем зустрічі стане арт-паб Beef Eater! 
Програма фестивалю розрахована на 3 дні. 
3 квітня, о 18.30 «Artgnosis» розпочне проект Роман Штігер, Марк Лівін та іван Байдак. Автори будуть читати чисту прозору поезію та душевну прозу. Далі естафету перейме Любко Дереш, який презентуватиме свої твори про підлітків та молодь. Чарівним продовження вечора стане відверта та жіноча проза Ірени Карпи. На закінчення першого фестивального день буде виступ молодого музичного гурту «Люм'єр» з солістом  Романом Веремейчика.

У програмі другого дня фестивалю, 4 квітня, яка розпочнеться уже з 14.00 будуть виступати молоді поети зі своєю чоловічою поезією. Презентуватиме себе Іван Байдак, Павло Коробчук, Богдан Боденчук, Михайло Жаржайла,  Зази Пауалішвілі, Лесика Панасюка.  Уже ввечері свої вірші читатиме Юрко Іздрик та Андрій Любка.
Музичну паузу заповнить співачка Настя Коберська. Закінчиться вечір виступом гурту «DrumТиАтр». 

Останій день літературно-мистецького фесту порадує гостей поетичними читаннями Вікторії Дикобраз, Ігоря Астапенка, Юрій Матевощук, Богдан Боденчук та ряд вінницьких поетес.
Після літературних читань Олександр Михед прочитає лекцію  «Інтердисциплінарна шабомишадраківка, як зробити, щоб література звучала, танцювала і била».  
Відвідувачів фесту уже ввечері  порадує вистава вінницького театру «Гвоздь» та львівського молодіжного аматорського театру «Намір». 
Музичним завершення фесту буде виступ гурту «Far For».

«Artgnosis» - це буде справжня арт-терапія мистецтвом та словом. Своєрідна літературна спека. Тому не пропустіть та особисто відчуйте смак сучасного мистецтва. 
Ціна за один день перебування у вирі поезії та мистецтва - 100 грн., три дні - 200 грн. Квитки продаються у Beef Eater (вул. Пирогова 47а).

Дізнавайся усю інформацію на сторінці https://vk.com/artgnosis_vin або дізнавайся за телефоном: Детальна інформація: 0977962163

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення