Міжнародний музичний табір для дітей у Вінниці!

Міжнародний музичний табір для дітей у Вінниці!

Вдруге у Вінниці відбуватиметься Міжнародний музичний табір, під керівництвом диригента з США - Констанції Фортунато.
Унікальний проект, в якому прийме участь близько 200 дітей.

Знову біля 300 дітей, віком від 11 до 16 років матимуть змогу прийняти участь в грандіозній музичній та освітній події міжнародного рівня. Унікальність якої, в тому, що всього за 5 днів діти зможуть опанувати по 2 музичних інструменти, таких як: віолончель, флейта, скрипка, гітара, орфф, золоті дзвіночки., а також навчитись співати у хорі на чотирьох мовах світу.
По завершенню відбудеться урочистий концерт у Будинку офіцерів у супроводі камерного оркестру "Арката". І при цьому у дітей-учасників НЕ вимагається музичної освіти! 

Місія проекту: Через музичну майстерність розвити в кожній ди­тині почуття гідності, надії та впевненості в собі.

  Засновник, розробник унікальної методики та директор проекту  - пані Констанція Фортунато – відомий диригент. На   Батьківщині, у Сполучених Штатах Америки, Констанція очолює Schola Cantorum, що являє собою громадську  хорову  програму для дітей та молоді , а також є диригентом Сelebration Choir – дорослого хору в окрузі Монтерей    Бей. Має  ступінь ад`юнкт-професора та надає консультативні поради у США.

Дати проведення табору у Вінниці: 27-31 травня і 1 червня на День захисту дітей - святковий концерт.

Аби ваша дитина стала учасником, маєте ОБОВ`ЯЗКОВО заповнити анкету реєстрації
УВАГА! Реєстрація триває до 22 травня!
Діти з інших міст НЕ забезпечуються проживанням організаторами табору!
Реєстраційний внесок: 200 грн.
Організатори заходу: ФГ "Подільска громада", м. Вінниця, вул. Брацлавська, 27а, тел. (0432-61-20-72, 067-491-60-25)

   Благодійна організація «MUSIC CAMP INTERNATIONAL»,  починаючи з 2000 року      провела в Україні та Румунії вже більше 100 музичних таборів для дітей. Концепція  табору унікальна, це освітньо-мистецька програма, що має на меті долучити дітей до світу  музики і через музичну майстерність розвити в кожній дитині почуття гідності, надії та  впевненості в собі. 
 Участь дитини у таких заходах є необхідною і корисною, особливо тепер, коли наша країна  переживає такі неспокійні часи. Спостерігаючи за нашими дітьми, приходить розуміння, що так  само, як і дорослим, а десь і в більшій мірі, їм складно і страшно доводиться жити зараз.
 Багато діток зіткнулись із реаліями війни: хтось проводив батьків у зону бойових дій, комусь  довелось залишити рідну домівку. Саме діти стали джерелом духовної наснаги і моральної  підтримки для наших воїнів. Тож маємо чудову нагоду долучити вінницьких діток до унікального  та масштабного дійства. Відволікти їх від складних буднів і залучити до прекрасного.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення