Rock MOZART Le Concert у Вінниці

Rock MOZART Le Concert у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Увага! Концерт ПЕРЕНЕСЕНО з 30 листопада на 8 червня!
Всі придбані квитки дійсні!

КОНЦЕРТ РОКУ! У Вінниці 8 червня о 19.00 на сцені Вінницького Будинку офіцерів - блискавична і приголомшлива концертна версія всесвітньовідомої рок-опери MOZART Le Concert.


Життя і музика великого генія Моцарта буде по-новому втілена у реальність, а сам композитор постане перед глядачами як справжній рок-музикант, що заперечує канони і несправедливість свого часу.

MOZART L'opera Rock Le Concert  -  це те, що повинен побачити й почути кожний!

Рок + Моцарт + великий симфонічний оркестр + хор + рок-бенд + 7 найкращих солістів! Скуштувавши цей неймовірний коктейль, кожен із глядачів неодмінно захоче ще!
Сила і міць семи дивовижних голосів, епатажність головного героя, РОКовість його ворога, зворушливо-тривожне звучання симфонічного оркестру, грандіозні декорації та світлове шоу – геніальність ще ніколи не була настільки масштабною!

Дві пристрасті, два кохання, чарівність та вічність…
Життя, що перетворилося на шалений концерт у стилі рок і пристрасті під грім ударних.


Квитки на концерт Rock MOZART Le Concert вже у продажу! 


Світова прем’єра рок-опери «MOZART» відбулась у вересні 2009 року у Парижі. Іронічна Франція миттю схилила голову перед революційною, практично скандальною постановкою, ідея якої спочатку взагалі здавалася авантюрою – розказати про життя Моцарта у фатальних тонах. Однак, неможливе виявилося не тільки можливим, а ще й успішним! Рок-оперу «MOZART» відвідали мільйони глядачів, вона стала першим мюзиклом, знятим у форматі 3D, і отримала «діамантовий» статус за більш ніж 800 тисяч проданих копій альбому. Власні версії постановки вже показали Японія й Корея, на черзі – Бродвей.
У концертній версії рок-опери, яку 8 червня побачать вінничани та гості міста, задіяні понад 100 артистів. Меломани та шанувальники якісних шоу будуть вражені яскравими костюмами, дивовижною сценографією, запаморочливим світловим шоу і безсмертною музикою!

Диригувати хором, рок-бендом і прекрасним симфонічним оркестром буде улюбленець публіки, найхаризматичніший диригент України - Микола Лисенко-молодший – правнук славетного українського генія, композитора Миколи Лисенка!
Всі разом вони покажуть захоплюючу історію життя, кохання і смерті великого Моцарта, якого по праву можна вважати першим рок-музикантом в історії. Він був справжньою рок-зіркою своєї епохи: геній-бунтар, чия доля буяла злетами й падіннями.

Зануртеся у чарівництво прекрасної музики й першокласної сценічної гри вже 8 червня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на Rock MOZART Le Concert!

У цей вечір розповідь про життя Моцарта перетворився у шалений рок-концерт із 24 арії про силу пристрасті і справжній талант! Не пропустіть грандіозну постановку і всього єдиний показ у Вінниці!
Скоріше купуйте квитки на Rock MOZART Le Concert!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення