Музична комедія "Ханума" від Київського театру імені Саксаганського

Музична комедія "Ханума" від Київського театру імені Саксаганського

Київський академічний театр імені Саксаганського презентує музичну комедію  "Ханума" ! Вистава з грузинським колоритом, чудовою музикою та танцями, піснями та жартами.
Режисер-постановник - В. Стасенко

Привід переглянути виставу буде в кожного, адже, як відомо, хтось ходить на виставу заради улюбленої п’єси, хтось поглянути на акторів, хтось – аби в черговий раз оцінити роботу улюбленого режисера.

Тож у процесі роботи над виставою «Ханума» об’єдналися всі ці чинники й глядач матиме змогу насолодитися сповна як сюжетом п’єси та акторською грою, адже задіяний увесь акторський «зоряний склад», так і самою режисерською роботою.

Комедія, написана ще в 1882 році, уже понад століття живе на сценах усього світу. І не дивно, адже проблеми людських стосунків, кохання, прагнення до багатства і слави актуальні завжди…

Серед різноманіття барв старого Тифлісу, у вірменському кварталі Авлабаре, де життя вирує і кипить, де горе розчиняють у радості й веселощах, у круговерті танцю й пісні “царює” сваха Ханума. Володіючи неабияким талантом єднати одинокі серця, вона допомагає усім: і юним, і пристаркуватим, і бідним, і багатим віднайти свою половинку. Безсумнівно, їй під силу засватати титулованого, хоча й збіднілого, князя з донькою багатого купця. І навіть перехитрити суперницю Кабато. А от чи вдасться Ханумі, завзятій холостячці, самій урятуватись від шлюбних зобов`язань?

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення