На Різдво до Кракова

На Різдво до Кракова

Всі анонси від: Love Travel

Подорожуй з Love Travel! Цікаву екскурсію, море позитиву і чудову атмосферу вам подарують у найчарівнішому місті Європи - Кракові.

Програма туру
6 січня 5:00 виїзд Вінниці автобусами євро класу в  Польщу (підбираємо туристів в Хмельницькому, Тернополі, Львові). 
Приїзд до  Кракова.   
Оглядова екскурсія по  старому Кракову супроводі професійного гіда. Огляд середньовічних міських фортифікацій з воротами і Барбаканом, Головної Ринкової Площі, Сукняних Рядів, Маріацького Костьолу, Ягелонського Університету, в якому вчився Микола Коперник і Папа Римський Ян Павло II, територія замку Вавель, Кафедрального собору.
Переїзд до  готелю, поселення.  Відвідання в готелі басейну, сауни, СПА центру.
Ночівля.
День 2
7 січня 8:00 – сніданок.. Вільний день.
Факультативно:  
«Перлина Польщі - Закопане» (€ 20) - столицю польських Татр - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг! Центр Закопане - вулиця Крупувки (Krupowki) - все крутиться навколо неї: національні ресторанчики - колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Гуляючи по Крупувках і насолоджуючись гуральською музикою і веселощами, спускаємося до закопанського ринку, де від великої кількості сувенірів голова йде обертом.
Ночівля.
День 3
8 січня 8.00 – сніданок. 
9.00 – виїзд з готеля  до центру міста. Відвідання   торговельно-розважального центру «Краківська галерея» або «Бонарка» де можна буде купити подарунки на розпродажах для себе і своїх близьких.
Факультативно: 
Відвідання  королівських палат   замку «Вавель» де зберігається картина Леонарда да Вінчі «Дама з горностаєм» (7 євро) , музея зброї та коштовностей (5 евро).
15.00 - виїзд  до  королівської соляної шахти «Величко» (занесена до світової спадщини ЮНЕСКО), підземні зали та каплиці якої оформлені з натуральної солі (скульптура, фрески).
Унікальне підземне Соляне озеро (20 Є). 
19.00 - Виїзд до Віннниці
9 січня орієнтовно о 9.00 – приїзд до Хмельницького, о 11.00 – приїзд до Вінниці.
Телефон за довідками: (063)306-49-82
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення