«НеАнгели» з концертом у Вінниці

«НеАнгели» з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

 Нову видовищну і емоційну концертну програму «НеАнгелів» вінничани і гості міста побачать 17 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів.Платформою для створення шоу «Серце» став новий альбом «НеАнгелів», запис якого вже практично завершений. За своїм настроєм альбом виходить дуже різноплановим. Буде і ліричний смуток, і щастя, що іскриться, і запальні танцювальні ритми. Треки нової платівки буде поєднувати одне – всі вони про любов.

- Ми розкриємо свої серця і проживемо разом з вами мільярди емоцій. Яскравою крапкою цієї спільної подорожі у світ музики, пісень, слів і фраз стане наша зустріч! - обіцяють солісти "Неангелів" Віка і Слава.

НеАнгели  - українська музичної поп-група з російськомовним репертуаром. Гурт з двох вокалісток був створений у 2006 році продюсером Юрієм Нікітіним. Тоді ж, у 2006 році, "Неангели" отримали премію "ПІсня року" за композицію "Юра, прости".
Наступну нагороду у цієї ще номінації дует отримав у 2013 році за композицію "Роман". 
Два роки поспіль, у 2014 та 2015 році, "Неангели" номінувались у премії YUNA як краща група. Але на жаль, не отримали давноочікуваної перемоги. 
 

Коментарі до події (1)
  • Хмелевская Александра 09 Квітня

    Де замовити білети? Які ціни?
Отримуйте
регулярні оновлення