Новий рік у Вінниці. Програма святкування

Новий рік у Вінниці. Програма святкування

Новорічна програма святкування у Вінниці завжди насичена та цікава. Багато заходів традиційно проходять біля головної новорічної ялинки у Центральному міському парку. Не обходиться без яскравих святкових локацій та розваг на інших великих площах міста: біля ТРЦ Мегамолл, на площі Європейській біля Башні, біля Будинку офіцерів, і т. д.

Минулого року місто залишилось без гучних святкувань, оскільки було ряд звернень від містян, і було прийнято рішення всі витрати, які мали б піти на встановлення та прикраси новорічної ялинки, направити на підтримку хворих на covid-19 у Вінниці! А майже усі святкові заходи проходили в онлайн-режимі.

Цьогоріч свято таки буде!☺
Уже з 10 грудня стартують зимові святкові розваги і почнуть працювати святкові локації. 

Зазвичай,  усі новорічні святкові заходи стартують з дня Святого Миколая, з відкриття головної ялинки міста, яке відбудеться 19 грудня у Центральному міському парку!
Цього року святкові заходи стартуватимуть раніше - 10 грудня!
І саме в Центральному парку розпочне працювати наше Вінницьке зимове містечко!

В цьому році новорічні та різдвяні заходи у Вінниці проходитимуть у «Зимовому містечку».
Воно розгорнеться у Центральному парку ім. М. Леонтовича. Містечко відкриється 10 грудня і працюватиме до 23 січня. З 10.00 до 22.00 тут можна буде покататись на ковзанці просто неба, відвідати  ярмарок та розважитись у луна-парку.

«Цьогоріч «Зимове містечко» матиме інший формат. Воно поділене на зони. У містечку розгорнуться ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони. Це дасть можливість відокремити потоки відвідувачів за  інтересами та зробити комфортним перебування на локаціях дорослих та дітей», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

До 14 січня біля Головної ялинки проходитимуть концерти, фестивалі, конкурси, дискотеки. А також – караоке-шоу. Святкові новорічні локації розгорнуться у «Зимовому містечку». Тут розташуються ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони, а також гіроспуск на дискових санчатах.

Головна ялинка у центральному міському парку буде змонтована до 13 грудня! А святкове відкриття заплановане на 19 грудня!
Більше про Відкриття ялинки дізнавайся тут

Новорічна ялинка в Центральному парку буде висотою 28 метрів і складатиметься із 324 ялинок. Встановити її мають до 13 грудня. Демонтаж ялинки запланований на 22 січня.

До 13 грудня встановлять ялинку і у парку «Дружби народів». Відкрити її мають 18 грудня.

Також до 13 грудня планують змонтувати святкову ілюмінацію Новорічної ялинки, фонтанної площі, входів та іншої території Центрального парку


Із «Щедриком» – у Новий рік - 33 Канал

Відкриття головної ялинки у Вінниці 19-12-2019 - Афіша Вінниці -  moemisto.ua.
 



Цього року на вінничан чекає приємний і такий довгоочікваний сюрприз - новорічна ковзанка просто неба біля Головної ялинки міста у Центральному міському парку ім. Леонтовича. 
Зараз триває монтаж ковзанки.



Також у «Зимовому містечку» біля Літнього театру буде ковзанка просто неба та луна-парк.  Дорослим, які захочуть піти на ковзанку та атракціони,  при собі необхідно мати «зелений» ковід-сертифікат, дійсний негативний ПЛР-тест чи довідку про одужання від ковіду.
Ще однієї новинкою буде те, що у Парку Дружби народів, що в мікрорайоні Вишенька буде встанвлено та прикрашено ще одну новорічну ялинку!

До речі, що точно буде незмінним, так це те, що місто до Новорічних свят прикрасять різдвяною ілюмінацією, встановлять світлодіодні скульптури та Новорічне містечко на майдані Незалежності. аби додати усім вінничанам святкового настрою!

Також на Майдані Незалежності буде встановлено традиційним вертеп, біля якого можна сфотографуватись!




А на майдані Незалежності та площі Ліверпуль, створять казкові локації з відомими мультиплікаційними героями, з якими вінничани зможуть зробити безліч яскравих святкових фото та відео.
Повна програма з усіма святковими заходами на період Новорічно-Різдвяних свят у Вінниці!
На зображенні може бути: текст

Читайте також:
Де купити новорічну ялинку у Вінниці?
10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року
ТОП-25 кращих новорічних та різдвяних фільмів для всієї родини 





Отож, чекаємо Новий рік 2022 та надіємось на краще!
Пропонуємо згадати як відкривали Новорічну ялинку у минулих роках: 

Дивись усі анонси заходів на Новий рік у Вінниці
Слідкуйте за анонсом, інформація оновлюватиметься!

Коментарі до події (2)
  • Леонид Шапиро 22 Грудня

    ?
  • Іван Морозенко 04 Грудня

    Новорічне святкування 1 січня, введене масонами, чи дивне Різдво 25 грудня, з духовної точки зору, не для православних!

    Питається, чому маємо їх святкувати?

    А ви прочитайте про те, що є Колядний цикл та Різдво.

    Яка енергетика у період Колядного циклу? Як має себе вести людина, яка шанує закони Творця?

    Може тоді задумаєтесь – https://uamodna.com/articles/kolyada-ta-rizdvo-indash-sakraljna-osnova-pravoslavnogo-kalendarya/
Отримуйте
регулярні оновлення