Відкриття головної ялинки у Вінниці

Відкриття головної ялинки у Вінниці

19 грудня у Вінниці у Центральному міському парку відбудеться святкове відкриття головної ялинки 2021-2021 року. 
Початок святкової програми о 17:00
Головна красуня-ялинка буде радувати вінничан і даруватиме святкову атмосферу, аж до свого закриття 14 січня.

Програма заходів у Вінниці 19 грудня на честь відкриття новорічної ялинки буде насичена!

Відкриття Головної ялинки відбудеться у Центральному парку ім. М. Леонтовича, 19 грудня, о 17:00.

На всіх охочих чекатиме зустріч зі Святим Миколаєм, церемонія запалення вогнів та тематична концертна програма.
Спеціальний гість – Ivan Navi (живий звук), український співак, півфіналіст шоу «Голос країни», двократний номінант музичної премії YUNA ~ повідомляє Вінницька міська рада.

Ivan NAVI: "Успіх неможливий без віри" - 24 Канал
До 13 грудня у Парку Дружби народів, що в мікрорайоні Вишенька також встановлять ялинку. Відкриють її 18 грудня.

Ближче до новорічних свят відкриють і резиденцію Святого Миколая. Маленькі відвідувачі матимуть змогу їх відвідати і розказати, що бажають отримати під ялиночку.

Також до початку свят традиційно прикрасять і громадський транспорт. Прикраси тролейбусів та трамваїв кардинально не зміняться. І традиційно у святкові дні  - 31 грудня, 1 та 7 січня  - проїзд у громадському транспорті буде безкоштовним.​
Адмінбудівля Вінницької міської ради теж сяятиме гірляндами. На площі "Ліверпуль"  відкриють "Новорічну пошту", де триватимуть кінопокази.
Також до 13 грудня планують змонтувати святкову ілюмінацію фонтанної площі, входів та іншої території Центрального парку.

Також на період нрворічно-різдвяних свят передбачене встановлення та обслуговування біотуалетів, урн для сміття у центральному міському парку. Встановлення гірок для катання у парку (Луна Парк), перевірка каруселей та атракціонів. Робота ярмарків та торгових точок.

Уже традиційно на Європейській площі  з 15 грудня по 14 січня проходитиме новорічно-різдвяний ярмарок. Де вінничани та гості міста будуть насолоджуватися справжньою атмосферою свята.

До речі, щодо ялинки!

Змінить свій вигляд і головна ялинка міста. 🎄 Крім звичних іграшок, її прикрашатимуть світлові 3D кулі та нові декоративні елементи. Також зміниться кольорова гама. Основні кольори 28-метрової ялинки – синій, жовтий та срібний. Срібний колір – тому що 2022 рік – рік Білого водяного тигра. Синій та жовтий – це кольори українського стяга, адже у цьому році відзначали 30-річчя Незалежності.

🎄 Також на ялинці будуть іграшки у вигляді великих бурульок та куль – 30-40 сантиметрів. Прикрашатимуть ялинку й квіти золотавого, срібного та синього кольорів. Також – великі 3D кулі, які світитимуться, нові дерев'яні декоративні елементи у вигляді чобітків та рукавичок.

До 14 січня біля Головної ялинки проходитимуть концерти, фестивалі, конкурси, дискотеки. А також – караоке-шоу. Святкові новорічні локації розгорнуться у «Зимовому містечку». Тут розташуються ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони, а також гіроспуск на дискових санчатах.

Як відкривали ялинку у Вінниці та як запалювали вогні ялинки у минулих році згадаймо тут:
 - 2018 рік

Відкриття 2017 року:


 

Коментарі до події (5)
  • Andrei Brts 12 Грудня

    Дякую Сергію Моргунову за щасливе дитинство!
  • Natalka Kutsel 20 Грудня

    Люди подивіться на ялинку у місті Луцьку. І повірте що Ваша надзвичайно гарна. Якби у нашому місті стояла така красуння ми б дуже раділи)))
  • Vitaliy Volodymyrovych 16 Грудня

    А чому немає безкоштовного проїзду 25 грудня?
  • Татьяна Космачиева 08 Грудня

    Що це взагалі придумали, кракас новий, ілюмінації нові. а навіщоооо??) Можна убло б хоча б когось кращого і драйвовішого запросити на відкриття ялинки.

    А то по суті, якби не нові прикраси - дивитись ні на що(((

    Андрей Дворский Татьяна Космачиева 07 Грудня

    Чому постійно йде якийсь негатив, якби не оновили прикраси, ви б сказали б що вже можна б було, що старі набридли, а тут оновлені - і теж погано! Просто радійте, що у нас така гарна ялинка і все!!!
Отримуйте
регулярні оновлення