Новий рік в Карпатах

Новий рік в Карпатах

Всі анонси від: Бомба-Тур

Тури на Новий рік в Карпати з Вінниці!
Як заощадити на катанні до 60% та забронювати абонементи в Буковель читаємо ТУТ

За нашою доброю традицією Туристичний оператор "Бомба-тур" організовує поїздку в серце українських Карпат на святкування події №1 - Нового 2016 року!
Тільки з нами за один 4-денний тур Ви зможете за доступними цінами покататись на лижах/бордах одразу на двох гірськолижних курорти Карпат: Буковелі та Драгобраті. Більш детально в програмі туру! 

Переваги поїздок з Бомба-Тур:
 - 
1. Абонементи. Нам не потрібно стояти в чергах за покупкою абонементів по ранкових акціях, адже Бомба-Тур являється офіційною точкою продажу абонементів у Вінниці!
 - 2. Прокат. Ми співпрацюємо з однією з найкращих мереж прокатів Карпат з широким вибором якісного спорядження, у випадку поломки сопрядження додатково платити не потрібно, воно застраховане!
 - 3. Страхування. Ми оформляємо для кожного туриста спортивне медичне страхування та страхування від нещасного випадку!
 - 4. Програма. Ми відразу по приїзду поселяємо всіх туристів в номери, а виселяємось в останній день! Ми не практикуємо ніякого перенесення речей в кілька виділених номерів! 
 - 5. Проживання. Ми зупиняємось в затишних карпатських котеджах з доброзичливими господарями, а не найнятими адміністраторами готелів, які колориту Карпат Вам не передадуть! Індивідуальний підхід, врахування ваших побажань, смачні карпатські страви, ввечері - релакс в карпатській сауні, можливість посмажити шашлик - це здається дрібнички, але саме з таких дрібниць складається ваш омріяний відпочинок!
 - 6. Катання на Буковелі. Ми розуміємо, що витративши не малі кошти на покупку абонементів, ви хочете вдосталь накатитись на схилах курорту, тому ми залишаємось на вечірнє катання. Для бажаючих раніше повернутись в котеджі теж подбали - спорядження можна залишити в автобусі ми про нього подбаємо і ввечері привеземо, дістатись до котеджів можна громадським траспортом, який вирушає прямо з парковки, де стоїть наш автобус! 
 - 7. Супровід. Бомба-Тур забезпечує вас якісним супроводом протягом всього туру, наші координатори вже декілька років возять групи на Буковель, досвідчено катаються на лижах/бордах, тому зможуть вас проконсультувати по будь-якому питанню!

Буковель — найбільший гірськолижний курорт України, що відповідає всім європейським стандартам. Розташований неподалік від села Поляниця Яремчанської міської ради, біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря. 

Драгобрат - одне з наймальовничіших місць Українських Карпат, а також найвисокогірніших гірськолижний курорт України! Висота, на якій знаходяться траси курорту 1300-1700 м. 

Програма туру: 
30 грудня, середа:
 - 21:00 - збір групи напроти центрального автовокзалу (в карманчику), виїзд з Вінниці

31 грудня, четвер 
 - 6:00 - 7:30 - прибуття в Микуличин, поселення, сніданок
Для тих хто їде кататись на Буковель. Для тих, хто не їде в Буковель7:30 - 8:00 - йдемо на прокат, підбираємо спорядження для катаннявільний час, готуємось до святкування Нового року8:0 - 8:45 - переїзд на Буковель
9:00 - 18:00 - катаємось на схилах курорту
13:00 - 14:30 - кава-брейк в автобусі факультативно можна відвідати Новорічну ярмарку в Яремчі18:15 - збір в автобусі, виїзд до котеджів
Святкування Нового 2016 року!!! (Можливі варіанти святкування уточнюйте в наших менеджерів)

1 січня, п'ятниця

Для всіх, хто сильний духом і тілом :) збираємось вранці на Буковель, де можна замість катання на лижах та бордів тусуватись в розважальному клубі Бука, прогулятись по сувенірному ринку, відвідати знаменитий Фільварок, покататись на таблетках на снігу.
8:00 - збір біля автобуса, виїзд на Буковель, всі, хто хоче поспати може дістатись пізніше, Ваше сопрядження наш автобус доставить в Буковель вранці.
9:00 - 19:30 - катаємось на схилах курорту з вечірнім катанням (для всіх, хто не матиме бажання кататись до вечора будуть курсувати маршрутні автобуси, якими можна доїхати до наших котеджів)
13:00 - 14:30 - кава-брейк в автобусі
19:30 - 19:45 - збір в автобусі, виїзд до котеджів
з 20:30 - вечеря, вільний час, який можна використати для релаксу в карпатській сауні, приготування шашлику, походу в місцеву пивоварню, продовження святкування Нового року, пошуку різноманітних пригод або для сну:)

2 січня, субота 
7:00 - збір біля автобуса, виїзд на Драгобрат (найвище розташований гірськолижний курорт України, ціни на катання в рази дешевші, ніж на Буковелі)
7:00 - 8:30 - переїзд до підніжжя гори Драгобрат
8:30 - 9:30 - підйом на полонину Драгобрат до гірськолижних підйомників на ГАЗ-66 (єдиний спосіб, окрім пішки, туди дістатись.
9:30 - 17:30 - катаємось на схилах Драгобрату, для досвідчених сноубордистів та лижників є унікальна можливість спробувати себе у Freeride катанні
17:30 - збір біля позашляховиків ГАЗ-66, спуск до автобусів
18:30 - 20:0 - переїзд до наших котеджів
з 20:00 - вечеря, вільний час, який можна використати для релаксу в карпатській сауні, приготування шашлику, походу в місцеву пивоварню, продовження святкування Нового року, пошуку різноманітних пригод або для сну:)

3 січня, неділя 
09:00 - 10:30 - сніданок, здаємо котеджі
11:00 - 14:00 - екскурсія по м. Яремче (скелі Довбуша)
14:00 - 16:30 - обід, сувенірний ринок, водоспад Пробій
16:30 - збір біля автобуса, виїзд у Вінницю, зупинки в дорозі кожні 2-2,5 год.

4 січня, понеділок 
01:00 -  орієнтовне прибуття у Вінницю

Контакти організатора: Вінниця,  вул. Театральна, 22, оф. 1  063-274-69-82 , (0432) 69-50-02

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення