Новий творчий проект - відкриття літературного кафе

Новий творчий проект - відкриття літературного кафе

Всі анонси від: Starvin Coffee

В останню суботу жовтня у Вінниці запрацює новий творчий проект – літературне кафе.

Ми маємо цілу низку фестивалів, презентацій, дискусійних клубів, але не маємо місця, куди могли б регулярно приходити творчі люди задля неформального спілкування, імпровізації, креативних обговорень та знайомства з новими людьми, які, може, вперше наважились презентувати свої творчі доробки широкому загалу. Взагалі, дуже хотілось би, щоб Вінниця асоціювалась у першу чергу не з цукерками або фонтаном, а з унікальним творчим простором, з цікавими людьми та проектами, що вражають, – пише у своєму блозі поетеса Ірина Береза.

Поетеса вважає, що це можливо тоді, коли творчі люди міста мають спільну локацію для обговорень. Такий майданчик для поетів та літераторів, а також людей які цікавляться сучасною літературою, буде чекати кожну останню суботу місяця всіх охочих у самому центрі міста у кафе Starvin Coffee за адресою Соборна, 81.

Перша літературна зустріч відбудеться 29 жовтня. Серед запрошених гостей – Юлія Броварна, Андрій Стебелєв, літературно-мистецька студія “Вітрила” , Олеся Мифтахова.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення