Олег Винник • Online Vr-360 шоу до дня народження на стадіоні Олімпійський

Олег Винник • Online Vr-360 шоу до дня народження на стадіоні Олімпійський

Олег Винник влаштовує перше у світі online-VR 360 шоу на НСК «Олімпійський» до свого Дня народження!

Буде все: зйомка концерту в прямому ефірі з найбільшого майданчика України, потужні віртуальні можливості. А огляд на 360° дозволить побачити все, що відбувається навколо, та максимально наблизить вас до відчуття реального перебування на концерті.
Звичайно, в онлайні, як і у житті, не обійдеться без селфі та подарунків. Кожен з вас отримає більше, ніж можна очікувати!

Дивитися концерт можна буде за допомогою різних пристроїв: смартфон, комп'ютер, ТВ або VR-окуляри.
Увесь світ готується до свята!

Коли: 31 липня, 22:00
Квитки від 100 грн до 40 000 грн

Олег Винник - справжній феномен української естради!
Будучи мегапопулярним у Європі, він все покинув, аби співати і творити у рідній Україні. І у рекордний строк здобув по-справжньому народну любов.

Сильний голос, красиві пісні, унікальний симбіоз зовнішньої і внутрішньої вроди - завжди щирий, завжди усміхнений, завжди оптимістичний Олег Винник - артист, перед яким просто неможливо встояти! Його поважають чоловіки, обожнюють жінки і діти - однаково люблять представники всіх вікових категорій, як молодь, так і люди старшого віку.

І це зрозуміло, адже абсолютно кожного Олег Винник, ніби справжній ангел-чарівник, заряджає щастям, оптимізмом і вірою у краще. Атмосфера, яка панує на його концертах - це справжня феєрія, свято музики і душевності, яке неможливо забути.

Коментарі до події (1)
  • Маша 25 Квітня

    У Нього завжди круті феєричні концерти!)) треба йти!)
Отримуйте
регулярні оновлення