Орест Лютий та Антін Мухарський у Вінниці

Орест Лютий та Антін Мухарський у Вінниці

Всі анонси від: Антін Мухарський

Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, завітає до Вінниці з еротично-музичним концертом. Так-так, вам не почулося!

Антін Мухарський — український письменник, актор, телеведучий, арт-куратор. Його друге амплуа - Орест Лютий - співочий професор антропології зі Стрия. Автор культового музично-культурологічного проекту «Лагідна та сувора українізація (2012 рік), де карколомний мікс відомих радянських пісень, шансону, дворових романсів перетворюється на радикально-музичне шоу у стилі бандерівської криївки.
Гумор, іронія, тонкий сарказм та дозоване вмотивоване використання ненормативної лексики від Ореста Лютого може спричинити легкий культурологічний шок.

У Вінниці Антін представлятиме свою нову еротично-музичнц програму “Вечір української еротики”. Він обіцяє кілометри позитивних емоцій, мегатонни щирого гумору та гігабайти незабутніх вражень. Пропустити таке неможливо!

Та це ще не все! На концерті будуть діяти окремі знижки розлученим, які під час виступу покажуть паспорт з відповідною поміткою. А усі, хто залишиться до кінця, і скаже, що їм не сподобався виступ — отримає свої гроші назад!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення