Sound of Ukraine

Вперше в Вінниці! Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії.

7 червня о 18:00 у Вінницькому театрі імені Садовського пролунає «Sound of Ukraine вільному світу» у виконанні академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії, який підкорив Карнегі-хол, Королівську філармонію у Стокгольмі, Берлінську філармонію та десятки тисяч глядачів у найпрестижніших концертних залах світу.

  • Грандіозний і надпотужний проєкт «Sound of Ukraine» у грудні став справжньою сенсацією у Берлінській філармонії.
  • Вражені віцепрезидентка Бундестагу, 60 дипломатів амбасад усіх країн, які знаходяться у столиці Німеччини, відомі актори, арт-спільнота та меломани аплодували, стоячи.
  • Музичні шедеври, легендарні виконавці та листи українських жінок вільному світу. Емоції будуть найсильніші!

Віртуозною грою вінничан вразить всесвітньовідома піаністка та музикознавиця Віоліна Петриченко. А під батутою відомого диригента і визнаного інтерпретатора української класики, народного артиста України Володимира Сивохіпа пролунають три твори-шедеври, які викличуть шквал емоцій навіть у найвибагливіших меломанів.

Солістка: Віоліна Петриченко (фортепіано).
Диригент: Народний артист України Володимир Сивохіп.

  • У програмі концерту симфонічні твори Антоніна Дворжака та Віктора Косенка, які вражають своєю глибиною та емоційністю.

У вас буде унікальна можливість поринути у світ високого мистецтва і відчути магію музики у виконанні одного з найкращих оркестрів України.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення