Освітній еко-фестиваль «Лолин» в Карпатах

Освітній еко-фестиваль «Лолин» в Карпатах

З 20 по 27 червня 2015 в Карпатах буде проходити освітній еко-фестиваль «Лолин».
У програму фестивалю увійдуть майстер-класи та лекції з екобудівництво, пермакультури, стійкого розвитку, йоги та іншим екологічним тематиками.

На думку організаторів екофестиваля - клубу Берегиня і спільноти Родовід - «Лолин» є прекрасним місцем сімейного відпочинку, де люди різного віку зможуть знайти цікаве заняття і освоїти нові навички.

У ході фестивалю проводитимуться всілякі практики і заняття, присвячені поновлюваних джерел енергії, екобудівництво, пермакультури, йоги, здорового способу життя, загальних питань екології та багато чому іншому.
Одним з ключових моментів події стане будівництво справжнього екобудинки з натуральних матеріалів. Екологічність та енергозбереження привертають все більшу увагу сучасного суспільства. Багато зацікавлені не тільки в економії коштів при будівництві, але прагнуть до здорового способу життя у всіх його проявах.
Зацікавлені органічним землеробством зможуть взяти участь у створенні теплих грядок і вивчити принципи побудови незалежної домашнього господарства, навчаться компостувати відходи і використовувати сонячну енергію. Організатори фестивалю встановлять на території фестивалю сонячні батареї і сонячну піч.

У проекті візьмуть участь екологічні організації, екобудівельників, екологічні фермери, майстри народних промислів, психологи, представники екопоселень, музиканти та екологісти.

Основна мета фестивалю «Лолин» - популяризація здорового, екологічного способу життя та формування навичок самодостатнього ведення домогосподарства та дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Для участі в екофестиваль потрібно заповнити реєстраційну форму.
Проживання можливе в будинках місцевих жителів або в наметах.

Організатори фестивалю:
Клуб Берегиня - центр здоров'я та розкриття особистості. Спільнота «Родовід», працює за принципом колективного блогу, кожен учасник якого може ділитися своїм досвідом з області природного споживання та сталого розвитку. Члени спільноти займаються будівництвом екологічних будинків, вирощуванням органічних продуктів і раціональним використанням ресурсів.

Контакти:
Марія Пахолок +38 (097) 566-24-29
Максим Залевський +38 (067) 252-10-68
Детально ознайомитись з программою фестивалю можна на сайті

Дізнавайся про деталі фестивалю у спільнотах Вконтакте та у Фейсбук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення