Персональна виставка Ігоря Зозулі "Майдан Гідності"

Персональна виставка Ігоря Зозулі "Майдан Гідності"

Виставка «Майдан Гідності» - це вже друга персональна виставка художника Ігоря Зозулі. Вона відкрита у художньому музеї і працюватиме до кінця квітня. Перша виставка була презентована ще 10 років тому і теж була присвячена революційним подіям часів Помаранчевої революції в країні.

Сьогодні митець презентує 15 робіт, які присвячені національно-патріотичним акціям на майдані Незалежності 2013-2014 років. Громадська позиція художника не дозволила йому бути осторонь останніх подій в Україні.

Кожна картина переносить в епіцентер революції, дозволяє по-інакшому побачити тогочасну дійсність, краще зрозуміти та сприйняти те, що відбувалось на Майдані та в серцях кожного. 

Серед картин Ігоря Зозулі особливу увагу привертають «Беркут проти народу», «Козаки пишуть листа», «Перша допомога», «Закохана пара», «Чаю всім вистачить» та інші. В кожну картину автор вкладає свої власні переживання, , які не дадуть забути Революцію гідності. Адже Майдан стояв не «проти», а «за». За світле майбутнє України, за волю, за процвітання, за незалежність.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення