Петро Чорний з новою програмою «Дві дороги»

Петро Чорний з новою програмою «Дві дороги»

Всі анонси від: Ресторан Mont Blanc

Вперше у Вінниці відбудеться концерт українського цигана Петра Чорного з новою програмою «Дві дороги»!
Концерт відбудеться у Mont Blanc 23 лютого. Початок о 19:00

Експресія циганської культури та української музики! У четвер, 23 лютого, о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» на своєму сольному концерті у Вінниці Петро Чорний буде дивувати вінничан красою і силою свого неординарного голосу, ділитиметься щирими розповідями й надихаючими історіями.

Петро Чорний - заслужений артист України, а ще він музикант і композитор. Популярність публіки він завоював на початку 00-х років, хоча сольна його кар'єра почалася значно раніше. Сьогодні пісні співака, пронизані циганським колоритом, лунають на вустах багатьох українців, що дає останньому мотивацію створювати нове і прекрасне. 

Відвідати концерт  - це зануритися у світ живої музики, циганської культури, переживань і можливість просто відчути себе вільним. 
Вартість квитків:
320 - 570 грн



— Жити треба для тих, кому ти потрібен. Дружити лише з тими, у кому впевнений. Спілкуватися з тими, хто приємний. І бути вдячним тим, хто тебе цінує! — переконаний Петро Чорний. — Дивно, що може зробити один концерт із душею артиста. Душа зцілюється поруч із людьми. У житті все тимчасово. Якщо все йде добре — насолоджуйся, це не триватиме вічно. Ну, а якщо все паршиво — не кисни, це теж не назавжди. Бо потрібно любити життя більше, ніж сенс життя. Життя задихається без цілі.



 Частина коштів з кожного квитка буде передана на підтримку ЗСУ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення