PIANOБОЙ  у Вінниці


Увага! Подія скасована!
Рідкісна можливість почути і побачити Pianoбой у цивільній атмосфері, тому що 90 % концертів Дмитра Шурова від початку війни - благодійні концерти для військових, медиків, переселенців, тощо.

ДШ: "Вінниця, приходьте до нас на концерт, щоб нагадати мені тексти моїх найромантичніших пісень, тому що саме їх я планую вам зіграти у цей вечір. Ну і без рок-н-ролу не обійдеться"

28 жовтня 18:00 Театр Садовського!


PianoBoy - сольний проект Дмитра Шурова, колишнього піаніста гуртів «Океан Ельзи», «Esthetic Education» та Земфіри. Створений 2009 року. Виконує пісні, українською, російською та англійською мовами. У роботі над проектом Дмитрові допомагала рідна сестра — Ольга Шурова, випускниця Київського національного лінгвістичного університету.

PIANOБОЙ - приклад сучасної української музики світового рівня. На його концерти приходять як школярки з рюкзачками, так і їх батьки.

 


Це не арт-хаус і не «елітарне мистецтво» - це справжнісінька поп-музика в тому вигляді, як її розуміють в Лондоні і Нью-Йорк: маси-культ для публіки, обтяжений інтелект, любляче веселощі рок-фестивалі і тісний емоційний контакт Камерних концертів. Одним словом - індикатор смаку, «попса здорової людини».

Артист готується до презентації нового альбому та 10-річчя групи, тому не прогавте нагоди потрапити на святковий ювілейний концерт!
Так що всім, хто бажає насолодитися якісною музикою, незвичайними і дуже щирими текстами, варто відвідати концерт PianoBoy (Піанобой) у Вінниці.

Вартість квитків: від 300 грн
Дата: 28 жовтня
 

►5 причин піти на концерт «Pianoбой»:

🔹 Унікальна можливість познайомитись із творчістю одного з найталановитіших музикантів України!

🔹 Почути композиції з нового альбому а також почути улюблені хіти в акустичній версії! Відчути глибинне звучання та лірику, яку хоче донести до тебе Дмитро Шуров та його музиканти.

🔹Класно провести час з друзями або рідними. Зробити їм подарунок у вигляді квиточка на концерт!

🔹 Поповнити свій плейлист новими крутими треками, а потім поділитися ними з друзями!

🔹 Побувати на дуже крутому шоу! Адже кожен виступ виконавця - це перформанс, де він поєднує різні музичні жанри: поп, симфонічна музика, електроніка та софт-рок.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення