Пивний фестиваль "Октоберфест" у Кам'янці

Пивний фестиваль "Октоберфест" у Кам'янці

Всі анонси від: Фора-тур

Нас чекатиме славне місто Кам’янець-Подільський – місто, що зберегло дух середньовіччя. Своєрідність та унікальність його полягають у гармонійному поєднанні ландшафту і містобудівної структури середньовічного міста, в якому військові інженери, використовуючи чудові природні властивості, створили фортифікаційну систему, що не має аналогів у Європі…

Програма:
 - Виїзд з Вінниці 7 жовтня о 06:00 ранку від маг. ГРОШ на 600-річчя /на Вишеньці/.
 - 10:00 - 14:00 - Прибуваємо в затишне місто Кам’янець-Подільський і розпочинаємо нашу захопливу екскурсію. На нас чекає прогулянка вулицями старого міста, де Ви зможете сповна насолодитися красою, що так гармонійно створена природою і людиною. Відвідаємо відому на увесь світ фортецю; катедральний костел Петра і Павла, поруч з яким знаходиться мінарет зі скульптурою Богоматері. Кам’янець-Подільський - це місто, що зберегло дух середньовіччя!  
 - 14:00-16:00 - Вільний час для обіду та відвідування місцевих закладів із дуже смачною кухнею та морозивом!
 - 16:00-17:00 – пропонуємо Вам екстремальну екскурсію на плавучій машині, вона ж БРДМ-2 (броньована розвідувально-дозорна машина), яку адаптували під туристів і зареєстрували як повноцінний пасажирський транспортний засіб з державними номерами. Маршрут припускає відвідування важкодоступних місць з подоланням місцевої річки. Це унікальна можливість відчути незабутні емоції на борту та оригінальний спосіб побачити мальовничі краєвиди з каньйону річки Смотрич, оглянути фортецю з незвичного ракурсу та ознайомитися з пам’ятками історії, які приховані від поглядів звичайних туристів. Не позбавляйте себе незабутніх емоцій та заряду позитиву!
 - 17:00 - 19:00 – приймаємо участь у яскравому та надзвичайно потужному пивному фестивалі «Октоберфест».
 - 19:00 - збір біля автобуса та виїзд додому.
 - 23:00 – орієнтовний час прибуття додому.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення