Подорож до  Кракова, Братислави, Віденя, Будапешта

Подорож до Кракова, Братислави, Віденя, Будапешта

Всі анонси від: Укрвінінтур

Маршрут поїздки: Краків –  Братислава  – Відень - Будапешт
Дати: 30 квітня – 4 травня   2016 року
Програма туру: 
30.04.2015
04.00  - Виїзд з Вінниці. Приїзд до  Кракова.
Оглядова екскурсія по  старому Кракову у супроводі професійного гіда. Огляд середньовічних міських фортифікацій з воротами і Барбаканом, Головної Ринкової Площі, Сукняних Рядів, Маріацького Костьолу, Ягелонського Університету, в якому вчився Микола Коперник і Папа Римський Ян Павло II, територія замку Вавель, Кафедрального собору.

Поселення в готель. Ночівля

01.05.2015
7.00 Сніданок.  Переїзд до Словакії в м. Братислава.  Оглядова екскурсія по Братиславі –   «Перлина на Дунаї» – Братислава вабить своєю величчю, красою та багатовіковою історією. Тут зібрана архітектура всіх історичних епох. Древні палаци, фортеці, тиша садів та парків, мальовничі вулички старого міста творять особливу атмосферу, що гармонійно поєднується з пульсуючим життям сучасних мешканців. Затишні доглянуті вулиці оточені старовинними архітектурними пам’ятками, палацами та каплицями, що здебільшого були зведені в епоху правління Марії-Терезії.   Споконвіків і до сьогодні цьому місту притаманні краса, спокій і мудрість…    Поселення в готелі. Ночівля.

02.05.2015
 7.00 Сніданок.  Переїзд до столиці Австрії – Відня. Оглядова екскурсія «Віденська симфонія». Просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана.

03.05.2015
8.00 Сніданок.  Оглядова екскурсія «Будапешт – перлина Дунаю». Старовинна Буда та елегантний Пешт, злиті у двомільйонний мегаполіс. Їх розділяє величний Дунай. Головна площа столиці – площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, найкрасивіший у світі Парламент, унікальний готичний собор Богородиці (Св.Матяша), тераси Рибацького бастіону та Королівський палац. Поєднання природи та архітектури – це Будапешт!

У вільний час рекомендуємо: 
 - Термальні купальні графа Сечені (15 €) - заряд бадьорості та енергії на цілий день!
 - Найкрасивіший у Європі Будапештський зоопарк (10€)
 - Відвідання торгового центру «Арена плаза»

 Чудовим завершенням дня для Вас стане програма «Будапешт в ілюмінації» – прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (15€). Сім мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом – панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини.   Виїзд до України.

04.05.2015
Орієнтовно о 18.00 – приїзд до Вінниці

Контакти організатора: Вінниця, вул. Соборна 54, офіс 5, тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected] 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення