Подорож до Української Венеції

Подорож до Української Венеції

Всі анонси від: Укрвінінтур

Вирушаймо до Української Венеції - Затока+Вилково 
Виїзд з Вінниці 27 червня

День 1. 27 червня

03.30 – Збір на майдані Незалежності. 04.00 – виїзд з Вінниці!

Прибуття до Затоки. Розміщення на базі відпочинку.
Унікальність цього курорту полягає в тому, що Затока - піщана коса, створена самою природою, і омивається з Півдня хвилями Чорного моря, а з півночі - прісними водами Шаболатського і Дністровського лиманів, вітри яких привертають велику кількість любителів віндсерфінгу і кайтсерфінгу. Курорт знаменитий своїми мілководними пляжами, безпечними для купання, золотистим кварцовим піском, позасмагати на якому їдуть з усіх куточків колишнього пострадянського простору. А солоний запах вітру, що віє з моря, містить велику кількість сірководню і йоду, які так необхідні міському жителю ... Ночівля.

День 2. 28 червня
Сніданок. Прибуття до  Вилково. Пішохідна екскурсія «Місто на воді». Огляд старої частини міста, водних вуличок, містків.(1 година)

Водна прогулянка на катері в дельту Дунаю і старообрядницький селище Анкудінове, на територію Дунайського біосферного заповідника. Висадка на острові на «0 КМ Дунаю» (символ початку відліку Дунаю), екскурсія по заповідному узмор'ю, екологічна стежка.(3 години)
Прибуття на острівну стоянку «Зелений Кут». Знайомство з проектом «Монастирське подвір'я». Відвідування старообрядницької каплички.
Пікнік на острові: риба і юшка, соус «Саламур», хліб, вино «Новак», чай на травах. Відпочинок. Купання. (200 грн.  В ціну входить оренда катера, екскурсійне обслуговування, пікнік)
Повернення на базу відпочинку.

День 3. 29 червня 
Сніданок. Екскурсія на  єдиний в Україні культурний центр, який об'єднує діюче високотехнологічне підприємство, стародавні винні підвали, дегустаційний зал, експозиції сучасного скульптурного та архітектурного мистецтва, а також унікальний Музей вина та виноробства. На базі "Центру культури вина Шабо" з успіхом проходять заходи, спрямовані на підвищення культури споживання благородних напоїв, популяризацію здорового способу життя.(120 грн)

Екскурсія в  Білгород-Дністровськ.  Білгород-Дністровська фортеця розташована над берегом лиману. Вона забезпечена зовнішніми захисними спорудами, необхідними для зупинки ворожих військ, і внутрішніми - для організації ефективного опору. В першу категорію входять башти, куртини і вхідні ворота, а також інші складові елементи. (25/15)
Виїзд до Внниці.
00.00 – Орієнтовне повернення до Вінниці.

Вартість туру:  1150 грн
У вартість входить:                                                  
• проживання на базі відпочинку в 2-х-
3-х місних номерах з вигодами; 
• сніданоки;
• оглядові кскурсії;
• транспортне обслуговування; 
• страхівка.

  У вартість не входить: 

  • вхідні квитки до замків,  музеїв
  • особисті витри

Організатор туру: Туристичний оператор Укрвінінтур
Адреса: м. Вінниця, вул. Соборна 54, офіс 5
Контактиний тел: 67-10-11, 57-93-76,
E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення