Подорож до Ужгорода - міста  квітучих сакур!

Подорож до Ужгорода - міста квітучих сакур!

Всі анонси від: Укрвінінтур

Вирушаємо в поїздку до квітучого імста Ужгород на цвітіння сакур. 
29 квітня 22.00 – виїзд із Вінниці.

30 квітня - Прибуття до Мукачево. Екскурсія найромантичнішим  замком Закарпаття - замоком «Паланок» (20/10 грн.). Пропонуємо екскурсію:«Край з ароматом вина». Берегово - місто, яке розкинулося на берегах невеликої річки Верке, біля підніжжя гір, схили яких засаджені виноградниками, він відомий давніми традиціями вирощування винограду та виробництва вина. Дегустація Закарпатських вин у «Старому підвалі» (50грн.).  Поселення у готель. Готель «Альфа» м. Мукачево. Ночівля.

01 травня.  Христос Воскрес!
Сніданок. Ужгород – місто унікальних історичних пам'яток і архітектурних ансамблів, місто квітучих сакур і магнолій. Екскурсія містом. Екскурсія в Ужгородський замок (10/25грн.)- зведений на одному з вулканічних пагорбів на правому березі р. Уж. Біля входу в сам замок Вас зустріне Геркулес-Геракл, який ось-ось переможе отруйну Лернейську гідру. Відвідання музею архітектури та побуту  Закарпаття (10/20грн.).

Відвідання ресторану-музею «Деца у нотаря», де Ви зможете не тільки відчути неперевершений смак закарпатської кухні а і насміятися досхочу.

19.00 – повернення до Мукачева. Вільний час. Ночівля.

02 травня.
Сніданок. Замок Шенборна (10/15 грн.) -  казкової романтичної архітектури замок близький за стилем до ренесансу французьких замків був побудований в 1890р на місці дерев'яного мисливського замочку в урочищі Берегвар. Дерев'яний замок був побудований в 1840р як літня резиденція графа. Замок Шенборнів перекликається з романтичним стилем тих "старих добрих" часів має 365 вікон, 52 кімнати (кількість тижнів), 12 (місяців) входів. Двері та вікна під'їздів прикрашені вітражами на біблейські теми. 

Водоспад Шипіт - один з найкрасивіших водоспадів Закарпаття. (5/10 грн грн.)Знаходиться в горах на околиці села Пилипець. Названий Шипіт за гучний голос, який здалеку чується як шепіт. Вода у водоспаді спадає численними живописними каскадами, зачаровуючи погляди туристів. Свій початок струмок бере на високих Боржавських полонинах. Водоспад особливо гарний навесні, під час танення снігів, а також восени, в сезон дощів. Улітку ж водоспад являє собою невеликий струмок, що збігає каскадом по декількох скельних уступах. Загальнав исота водоспаду 14 м.
Шипіт справляє величезне враження і зачаровує погляди туристів. Його води несуть свіжість і прохолоду.

17.00 – орієнтовне повернення до Вінниці.

3 травня 5.00 (орієнтовно) прибуття до Вінниці.

Детальна інформація: м. Вінниця вул. Соборна 54, офіс 5 тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення