Праздник вина и сыра во Львове

Праздник вина и сыра во Львове

Всі анонси від: Укрвінінтур

24 жовтня 4.30  - збір групи навпроти міськвиконкому. 5.00 -   Виїзд групи з Вінниці.

 Прибуття до Львова. Львів - одне з найпрекрасніших міст Європи, в якому органічно переплелося минуле і сьогодення. Це - місто соборів, храмів, пам'ятників архітектури і нових районів. Львів - це особлива атмосфера середньовічного міста. Вузькі вулички, величні храми створюють відчуття, що час тут завмер. Екскурсія на Личаківське кладовище – занесене до світова спадщина ЮНЕСЬКО (могили І.Франка М. Шашкевича С. Крушельницької, композиторів С. Людкевича А. Кос-Анатольського, І. Івасюка, архітектора З. Горгольовського)(вх.15 грн.). Підйом на  гора Високий замок – колиска Львова, огляд міста з висоти пташиного польоту. Екскурсія по середньовічному місту “Лабіринтами львівських вулиць...”  фортифікації XIV-XV ст.; ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла; собор Св. Юри – шедевр бароко та  головний греко-католицький храм України; підземелля аптеки-музей(15/10 грн.). Ансамбль площі Ринок – перлини епохи Відродження; міська Ратуша - здолавши 400 сходинок її башти, ви попадете на оглядовий майданчик, звідки відкривається прекрасна панорама на все місто. Латинська кафедра з каплицею Боїмів - усипальнею багатих міщан; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал з оглядом інтер'єру Вірменського собору XIV ст. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну.  Вільний час.

Переїзд до міста Жовква. Поселення в готель. Ночівля

25 жовтня.
 9.00 Сніданок. 10.00  Екскурсія у  перший в Україні Музей пивоваріння, площею понад 500 м.кв. міститься в будівлі ХІХ ст. Музей запрошує Вас здійснити подорож в історію виготовлення та споживання пива не лише на теренах нашої країни, але й по всьому світу, починаючи із стародавніх часів до сучасності. Музей - покаже відвідувачам традиції пивоваріння Львівщини через музейні пам'ятки і ще раз підтвердить, що пивоваріння у Львові має давні традиції, що дає право називати місто українською пивною столицею.  У музеї представлена ексклюзивна колекція різноманітних експонатів серед яких можна побачити давні пивні пляшки з тисненими на склі фірмовими марками; старовинні пивні кухлі, що походять з різних країн Європи і виготовленні в різних стилях; бочки для перевезення пива, рекламну продукцію, рецептурні книги кінця ХІХ століття; детально висвітлюються легендарні традиції виготовлення бурштинового напою на Львівській пивоварні.   Для відвідувачів музею передбачена можливість перегляду відеофільму про найстарішу пивоварню в Україні, відвідати дегустаційний зал, який порадує усіх любителів пива асортиментом пива "Львівське" . Кожен повнолітній відвідувач може по справжньому оцінити смакові властивості легендарного напою, придбати сувеніри. (25 грн.)

 12.00 – участь у святі сиру та вина !"Свято сиру та вина" стане хорошим приводом більше дізнатися про культуру сироваріння і традицій виноробства у Львові , відвідати ярмарку, ігри, різноманітні розважальні акції, анімації, конкурси, концерти фольклорних колективів і, безперечно, спробувати хорошого сиру і хорошого вина .

Вільний час.  

18.00 - Виїзд до Вінниці

26 жовтня 02.00 - Орієнтовне повернення до Вінниці.

У вартість не входить:
• вхідні квитки (близько 50 грн. за весь період);
• проїзд в суспільному транспорті.

У вартість входить:
• проїзд комфортабельним автобусом;
• мешкання в 2-, 3-х місцевих номерах із зручностями;
•  сніданок;
• екскурсійне обслуговування;
•   страховка.

Контакти організатора: м. Вінниця  вул. Соборна 54, офіс 5 тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення