Комедійний спектакль "Поїзд Одеса-Мама"

Комедійний спектакль "Поїзд Одеса-Мама"

Всі анонси від: Квартал-Концерт

На численні прохання глядачів 18 грудня у Вінниці на сцені Вінницького музично-драматичного театру ім. Садовського комедія - вистава "Поїзд Одеса-Мама" від творців вистави "Ураган по імені Одеса". 

Здавалося б, відома анекдотична ситуація. В одному купе зіткнулися одесит, вічний холостяк, який жодного рішення не приймає без дозволу своєї мами, і «щира красуня» - українка.
Начебто все зрозуміло. Смішно, грайливо, блискуче, проте ... Ніхто навіть не може припустити, чим це все закінчиться. Приголомшливо весела і неймовірно зворушлива історія змусить вас не тільки сміятися, але і плакати.

Погодьтеся, що деякі залізничні пригоди запам'ятовуються на все життя. Так і вистава "Поїзд Одеса-мама" запам'ятається також!

У виставі зібрані яскраві актори: Олег Філімонов, Руслана Писанка, Віктор Андрієнко.
Цей акторський ансамбль прикрасить улюблена актриса Ельдара Рязанова, народна артистка СРСР Ольга Волкова.
Також у прем'єрному спектаклі задіяна переможниця шоу «Голос України. Діти»на каналі 1+1 маленька "Едіт Піаф" - Аня Ткач.

Одна з головних героїнь комедії Руслана Писанка каже про театральну постановку: 

«Репетирувати спектакль, який тобі не цікавий, все одно, що спати з чоловіком, який тебе не приваблює. Цей «чоловік» мене приваблює. П'єса зачепила мене, я побачила багато цікавого і навіть незрозумілого в образі героїні, тому й погодилася. Зараз збираю цей образ: спостерігаю, щось позичаю у знайомих, а щось дістаю зі свого нутра. Що буде, якщо в купе не вистачить місця для характерів наших персонажів? Попрошу Олега вийти. І тоді буде достатньо місця для мене однієї. Ну от, в мені вже каже моя героїня. Саме про це і буде наш спектакль - як два характеру уживаються в замкнутому просторі».

Автори п'єси: Олександр Тарасуль, Євген Хаїт і Віктор Явник
Режисер постановник: Ігор Славінський
Довідки за телефоном: (066) 123 68 63
Початок о 19:00

Коментарі до події (20)
  • Тимощенко Алена 02 Грудня

    Актори-дивовижнi, давно мрiяла попасти на цю виставу
  • Волоская Мария 02 Грудня

    Хочу-хочу-хочу!!!!дуже люблю Одесу)))))
  • Александр Шинкарук 02 Грудня

    давно нікуди не ходив.
  • Sologub Jullia 02 Грудня

    Відвідини цієї вистави - це чудовий спосіб за дві години прожити маленьке "життя". А Писанка - велична акторка і справжня українська жінка, за нею годинами можна спостерігати навіть тоді, коли вона не грає,а просто живе....
Отримуйте
регулярні оновлення