Презентація книги Богдани Матіяш

Презентація книги Богдани Матіяш

Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують 25 листопада на презентацію книги Богдани Матіяш «Братик Біль, Сестричка Радість».
«Братик Біль, Сестричка Радість» – це збірка есеїстики про простий життєвий  досвід, стан, та відчуття, які людина переживає упродовж життя і які містяться в широкому спектрі. Темою рефлексій та роздумів авторки стали речі, що їх людина бачить на щодень.
У цій книжці немає ідеалізування, але є довіра до світу й віра в те, що навіть найбільший біль може врешті обернутися в радість.
Богдана Матіяш – поетеса, перекладач, редактор видавництва й часопису «Критика», представник київської редакції часопису «Український журнал» (Прага). Народилася, живе та працює в Києві. Навчалася в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». 2004 року закінчила магістерську програму «Філологія. Історія, теорія літератури та компаративістика». Тема магістерського диплому «Мовчання як текст: від герметичності до діалогу». Богдана Матіяш авторка поетичних книг «Непроявлені знімки» (2005), «розмови з Богом» (2007).
Презентація відбудеться за участю авторки.
Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення