Презентація книги Ірини Мацко «Шпинат для мізків»

Презентація книги Ірини Мацко «Шпинат для мізків»

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня «Є» та літературне агенство «Піраміда» запрошують на  презентацію книгиз дивною назвою «Шпинат для мізків». Автор книги - тернопільська письменниця Ірина Мацко! 

Книга «Шпинат для мізків» - це збірка новел та сюжетних замальовок, адресована студентам, молоді та дорослим усім, хто любить філософію життя. 
Назва книжки символічна. Як зазначає письменниця, назву вона шукала серед продуктів, який би допомагав і додавав сил, поживних речовин для розвитку. В усьому світі таким продуктом є шпинат, тому з`явилася назва «Шпинат для мізків». 
Ця книга унікальна по-своєму, її можна читати навмання, просто перегортаючи сторінку, а там – «страва» із шпинату рішучості, а це крок до нового.

Збірка «Шпинат для мізків» – це страва дозволена усім мислячим людям. Її споживають як сирою, так і під соусом з власних вражень, чи приправою з обговорень. Ну звісно, варто поцікавитись рецептами автора, аби краще зрозуміти спосіб дії шпинату для мізків.
У свіжоспожитому «Шпинаті для мізків» міститься найбільша кількість корисних складників, які живитимуть думки та почуття. Усі наступні перечитування виявлять досі невідомі смакові відтінки, та родзинки, які автор вправно заховав між рядків.

Початок презентації о 13:00
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення