Презентация книги Василия Карпюка «Ще літо, але вже все зрозуміло»

Презентация книги Василия Карпюка «Ще літо, але вже все зрозуміло»

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня "Є" запрошує  на презентацію книги Василя Карпюка «Ще літо, але вже все зрозуміло», яка відбудеться 7 жовтня за участю автора.
Початок - о 18.30.

Книга Василя Карпюка «Ще літо, але вже все зрозуміло» - дуже настроєвому, глибока і в чомусь медитативна. А ще вона ідеально підходить для роздумів і розмов.

Невеликі за обсягом тексти, не пов'язані між собою сюжетом, а тільки автором, його мовою і спостережливістю. Їх однаково добре читати в метро, ​​в горах або на затишному дивані. 

«По-перше, це не тексти на актуальні теми сьогодення, що передбачає жанр колонки, а скоріше ліричні розповіді з гуцульського життя - розповідає про книгу Василь Карпюк. - Так, більшість про гори, про моїх рідних і знайомих людей. Хоча не тільки про них. Та й коли книга готувалася до друку, то вирішили з редактором таки змінити визначення жанру. Бо не дуже розповіді. Можна було б написати есе. Але занадто високо звучить. Тому краще визначення - проби. Саме так, проби якого-небудь майбутнього роману. Як кінопроби. Адже всі герої, які фігурують в цих текстах, можуть дуже органічно переселитися в можливий роман»

Вхід вільний!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення