Презентація книжок серії «Історія без цензури»

Презентація книжок серії «Історія без цензури»

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня «Є», всеукраїнський проект «Відкрита школа історії» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію книжок серії «Історія без цензури», яка відбудеться 13 березня за участю координатора проекту Кирила Галушка. 

«Історія без цензури» – це спільний історичний проект видавництва «КСД», Українського інституту національної пам’яті, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту історії України НАН України та громадського просвітницького проекту «Likбез. Історичний Фронт».

«Історія без цензури» – це найвагоміший історичний проект десятиліття. З книг можна почерпнути безцінні знання, що опираються на факти та дослідження, опрацьовані талановитими істориками, які вклали у книги не лише свою працю та знання, але й частинку душі. Мета цієї серії – розказати про українське минуле, опираючись на факти, а не на вигадки чи ідеологічне замовлення. Для того щоб створювати майбутнє, потрібні не лише воля і хоробрість, не лише наполегливість та щоденна праця, але й знання про нашу історію. Без цензури.
 

Початок – о 18:30.
Модератор – Олександр Федоришен.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення